Klasični vzglavnik Lana Garden Dormeo

Naj bo spanje zabavnejše s tem mehkim in podpornim otroškim vzglavnikom, okrašenim z vrtnim motivom. Vzglavnik je prevlečen z bombažem in vlakni TENCEL™ LYOCELL, ki ustvarijo udobje brez alergenov, za zagotovitev neverjetne mehkobe pa je napolnjen z mikrovlakni WELLSLEEP. Velikost vzglavnika je 40×60 cm, mogoče ga je prati v pralnem stroju na 40 °C in ima možnost dvojnega videza.

cena 19,99€

Spanec je najboljše zdravilo

Odličen spanec je ključnega pomena za zdravo rast in razvoj, predvsem pri mlajših otrocih. Zato je vedno dobro vedeti, da je otrokova posteljnina narejena iz najkakovostnejših materialov in otroku ponoči ali v času počitka zagotavlja udobje, da se ta zbudi naspan, vesel in pripravljen na nove dogodivščine.

Dober vzglavnik za boljše zdravje

Kakovosten vzglavnik pomeni več kot le dober spanec, saj podpira glavo, vrat in zgornji del hrbta. Vzglavnik Lana Garden je narejen iz 100% naravnih materialov in je prevlečen z nealergenim bombažem, mešanim z vlakni evkaliptusa, ki vpijajo vlago in preprečujejo razvoj bakterij. Zato lahko zagotovi zdravo in čisto spalno okolje, ki je prijazno koži in pljučem.

Pralno v stroju za zagotovitev svežine

Vzglavnik je popolnoma pralen na 40 °C, zato je preprosto ohraniti njegovo svežino in čistočo. Vendar pa je vzglavnik priporočljivo menjati vsake dve leti.

Del naše nove kolekcije za male zaspančke

Nova kolekcija izdelkov Lan in Lana prinaša otrokom udobje Dormea in poskrbi za odličen nočni spanec. Očarljivi dizajni in izdelava iz najmehkejših, najtoplejših in najkakovostnejših materialov. Kolekcija bo očarala vašega otroka in navdihnila njegove najslajše sanje. Kolekcija trenutno vključuje odeje, vzglavnike, prešite odeje in preproge.