Aparat za palačinke XXL 3 v 1 Delimano Joy

Pripravite čudovite, rahle, puhaste in okrogle palačinke, omlete ali celo jedi na žaru hitro in enostavno s pomočjo aparata z palačinke Joy XXL 3 v 1. Aparat je praktičen in varen za uporabo, na površini pa ima kakovosten premaz proti prijemanju. Premer 30 cm, moč 1200 W.

Akcijska cena 24,99€

Uživajte v kuhanju z vsestranskim aparatom za palačinke XXL 3 v 1

S tem odličnim in praktičnim aparatom boste lahko pripravili sladke ali slane palačinke, XXL omlete za zajtrk in celo jedi z žara. Poskusite tudi tradicionalni angleški zajtrk, jajca na oko s hrustljavo slanino. Prejeli boste tudi 2 dodatka – za nanašanje mase ter za oblikovanje palačink.

Praktičen, varen in enostaven za uporabo

Aparat za palačinke Joy XXL 3 v 1 je izdelan iz nerjavečega jekla, zato se toplota hitro in enakomerno porazdeli po površini za peko. Površina je premazana s premazom proti prijemanju, zato se masa za palačinke, jajca ali druge sestavine nanjo ne bodo prijele, po uporabi pa boste ploščo z lahkoto očistili. Temperature peke lahko enostavno prilagodite s pomočjo praktičnega termostata, za večjo varnost pa so noge aparata narejene iz nedrseče gume.

Tehnični podatki

Premer kuhalne plošče: 30 cm, moč 1200 W, v kompletu prejmete še dodatek za nanašanje mase ter dodatek za oblikovanje palačink.