Vrtna stena

Ste vrtnarski navdušenec? Poskrbite za svoje najljubše cvetje ali zelišča z elegantno vrtno steno. Navpična, kvadratna ali vodoravna vrtna stena je kot nalašč za katero koli postavitev v zaprtih prostorih ali na prostem in je izdelana iz trdne PP vremensko odporne smole. Komplet vsebuje 4 lončke in 4 police, ki jih lahko namestite na več različnih načinov. Na voljo v zeleni ali sivi barvi.

29,99€

Akcija 23,99€

Vnesite življenje v katerikoli prostor z vrtno steno Delimano

S kompletom 4 visečih lončkov in 4 montažnih polic dodajte sodobni slog svoji dnevni sobi, balkonu ali vrtni ograji.

Globoki in zaobljeni lončki bodo čudovito razkazovali vaše rastline. Možnosti obešanja in razstavljanja so neskončne in vaše plezalke bodo lahko prosto rastle ob steni.

Kot nalašč za notranjo in zunanjo uporabo

Vrtno steno iz linije Delimano Grow lahko postavite na vrt ali v dnevno sobo in ju tako polepšate s svojo izbiro rastlin, cvetja, zelišč ali jagod.

Stena je kot nalašč za notranjo ali zunanjo uporabo – poiščite idealen kraj za svoj vrt na verandi, balkonu, kuhinji ali kjer koli drugje v vašem domu ali njegovi okolici.

Ustvarite vodoravno ali navpično razporeditev

Lončke lahko razporedite in obesite na steno vertikalno ali vodoravno. Kakovostna plošča s štirimi lončki je videti dobro na kateri koli steni iz katerega koli materiala. Ker prihrani veliko prostora, je vrtna stena idealna za gojenje izbranih zelišč, zelenjave, sadja ali celo cvetja v majhnem prostoru.

Lončke obesite navpično, vodoravno ali jih razporedite v kvadrat za popolnejši videz.

Lončki so na voljo v dveh barvah – zeleni in sivi. Izberite eno barvo ali kombinirajte lončke različnih barv za popoln dizajn. Mešanica barv skupaj z živahnimi rastlinami doda vašemu zidu, dvorišču ali ograji živahen in sodoben videz.

Enostavna namestitev in okolju prijazni materiali

Vrtna stena je izdelana iz trdnih PP smol, ki so dolgo obstojne, lepega videza, nestrupene in brez vonja, imajo dobro zračno in vodno prepustnost. Stena je enostavna za sestavljanje, zato jo boste lahko hitro namestili. Dvignjen rob, luknja za obešanje in ravna zadnja stran lončkov omogočajo njihovo enostavno namestitev. Vse plastične dele je mogoče v celoti reciklirati.

Komplet vključuje:

  • 4 police in 4 lončke

Tehnične informacije:

  • Mere lončka: 18,5 x 11 x 16 cm
  • Navpična namestitev: 2,24 (L) x 96 (V) cm
  • Namestitev v kvadrat: 1,48 (L) x 48 (V) cm
  • Vodoravna namestitev: 3,96 (L) x 24 (H) cm