Platnene balerinke Comfort

Najboljša spomladanska in poletna obutev. Z Platnenimi balerinkami Comfort Walkmaxx lahko svojo garderobo osvežite z nežnimi barvami, udobnim korakom in sproščenim dizajnom. Z zaobljenim podplatom in vložkom iz spominske pene, so ti čevlji narejeni tako, da izgledajo elegantno in se hkrati v njih dobro počutite, tudi v primeru, ko morate v njih delati večino dneva. Barve: črna&bež, sivka&breskev.

cena 39,99€

Enostavno elegantne balerinke za lahkoten korak in udoben očutek na nogah

Platnene balerinke Comfort, eden izmed najbolj priljubljenih modelov Walkmaxx čevljev, so se vrnile. Sedaj še lepše in udobnejše! Izdelane so tako, da se ujemajo s katero koli vašo obleko. S svojim ljubkim, minimalističnim dizajnom poudarijo vaš stil, pa naj imate oblečene kavbojke, obleko ali delovno uniformo.

Ta klasičen čevelj je izdelan iz sodobnega materiala, ki omogoča, da je čevelj lahek, zračen in prijeten za nošenje.

Aktivirajte svoje telo z zaobljenim Walkmaxx podplatom

Naši čevlji so ne le udobni in lepi ampak tudi priporočljivi za vaše dobro počutje. Platnene balerinke Comfort vsebujejo zaobljen podplat, ki je značilen za blagovno znamko Walkmaxx.

  • Nova širša konstrukcija podplata enakomerno porazdeli telesno težo in zagotavlja boljšo absorpcijo udarcev.
  • Prilagodljiv vložek se ne krči in ne omejuje vaših nog
  • Zaobljen podplat s širšo podplatno konstrukcijo ponuja boljšo stabilnost in udobje med hojo.
  • Daje občutek, kot da hodite bosi po pesku, kar zagotavlja lahkoten in udoben korak.

Moderna pletena tkanina za svežino

Zgornji del teh Platnenih balerink Comfort je okrašen s pleteninami, zaradi katerih so videti modne in prikupne. Material je zelo udoben in prilagodljiv kateri koli obliki stopal. Tudi če jih nosite čez dan ali med delom v stoječem stanju (frizerji, prodajalke v trgovinah) ne boste čutili utesnjenosti, bolečine in utrujenih nog.

Pleteni material ima na svoji površini tudi majhne luknjice, ki omogočajo prosto kroženje zraka in odvajajo dodatno vlago iz čevlja.