Brezžični sesalnik 3v1 Viktorija Rovus

Brezžični sesalnik 3v1 Viktorija omogoča večnamensko sesanje in pomivanje tal s samo enim potegom. Poskrbite za revolucijo čiščenja vašega doma s 3 funkcijami v enem sesalniku – pokončni sesalnik, snemljiv ročni sesalnik in vgrajen sistem za pomivanje tal.

Akcijska cena 149,99€

Zmogljivo sesanje s ciklonsko tehnologijo

Ciklonska zasnova sesalnika brez vreč vam daje vso moč, ki jo potrebujete za sesanje prahu, umazanije, dlak in drugih delcev. Zrak hitro vstopi v ciklon, kjer se še dodatno pospeši skozi ukrivljen zračni prehod, z namenom da se umazanija učinkovito loči od zraka.

Snemljiva ročna enota vam omogoča, da lahko čistite kjerkoli, z enako brezžično močjo, kot s pokončno enoto.

Turbo krtača za hitro čiščenje umazanije

Izjemna sesalna moč ciklonske tehnologije je združena z zmogljivo turbo ščetko s 3000 obrati na minuto in stranskimi ščetkami. Turbo ščetka zagotavlja izjemno učinkovitost čiščenja tako na trdih površinah, kot na preprogah, saj samo z enim potegom odstrani vso umazanijo in smeti.

Edinstven sistem za pomivanje tal

Kar brezžični sesalnik 3v1 Viktorija resnično loči od drugi sesalnikov je vgrajen sistem za pomivanje tak, ki odstrani tudi najbolj trdovratne madeže in umazanijo s tal, medtem ko sesate.

Rezervoar za vodo s stikalom za vklop in izklop enakomerno sprošča vodo in ohranja optimalno vlažnost za pomivanje tal. Zdaj lahko hkrati sesate in pomivate vse trde talne površine, ki bodo bleščeče čiste, brez uporabe škodljivih kemikalij.

Li-ionska baterija

Nudi do 60 minut delovanja z vidnim indikatorjem stanja baterije. Je polnjiva, kar vam omogoča popolno svobodo brezžičnega čiščenja, kjerkoli jo boste potrebovali, brez nadležnih kablov.