Helix Power Complex

1X HELIX POWER COMPLEX. Za najboljši učinek priporočamo zaužitje vsaj 2 meseca.

Helix Power Complex pomaga pri:

  • Spodbuja tvorbo kolagena in ohranja zdrave sklepe
  • Povečuje gibljivost in elastičnost sklepov
  • Lajša bolečine in razna vnetja
  • Deluje protivnetno in protibolečinsko

 cena 24,90€

  1. Naravna biološko aktivna formula za zdravje sklepov. Helix Power vsebuje polžje proteine in učinkovite naravne zeliščne ekstrakte, ki pomagajo pri znižanju vnetnih procesov, lajšanju bolečin in okorelosti sklepov. Zdravil, ki bi dokončno odpravila probleme z bolečinami v sklepih ni. Artritis naj večkrat prizadene ljudi med 30. in 50. letom starosti. V zgodnejših letih pogosteje zbolijo ženske, s starostjo pa razlike v obolevnosti med spoloma izginejo. Ene najpogostejših bolezni, zaradi katerih ljudje obiščejo svojega zdravnika so revmatične bolezni. V Sloveniji je trenutno okoli 230.000 bolnikov oziroma 11 odstotkov populacije z z različnimi revmatičnimi obolenji.  Revmatske bolezni so genetsko pogojene, lahko se razvijejo ali pa tudi ne. Skupni simptom je običajno bolečina, zelo pogosti pa so tudi drugi, kot so npr. vnetje z oteklino sklepov, s togostjo, z rdečino in s toploto, jutranja okorelost, deformacije sklepov in hrbtenice, utrujenost in pomanjkanje energije, kožne spremembe pa tudi nevidni simptomi, kot sta depresija, anksioznost.

Osteoartroza
je proces, ki ni samo posledica staranja; na njen razvoj vplivajo številni drugi dejavniki. Največkrat so prizadeti sklepi, ki nosijo težo telesa, torej kolenska in kolčna sklepa in sklepi, ki so bili že poškodovani. Velikokrat se pojavi tudi v rokah, vratu, spodnjem in zadnjem delu hrbta.

Zunajsklepni revmatizem
prizadene mišice, kite, burze, živce in podkožno vezivno tkivo. Bolnik čuti bolečine v mišicah, najpogosteje ga mučijo bolečine v vratu, križu, ramenskem in medeničnem obroču, zgornjem delu prsnega koša, komolcih, kolenu in rokah.

Spondiloza

Se pojavi pri vseh ljudeh, starejših od 45 let in je zato obravnavana kot običajni del staranja. Zaznate jo lahko po bolečinah v vratnem ali ledvenem delu hrbtenice.

Revmatoidni artritis

je avtoimunske narave, kar pomeni, da vaše telo samo napada obloge sklepov, prav tako, kot pri poskusih zaščite ped boleznijo ali poškodbo. Pri revmatoidnem artritisu se torej vname notranji del sklepne ovojnice, vnetje pa povzroči okvaro hrustanca, sčasoma pa tudi do hudih okvar in razobličenja sklepa.

Zakaj je Helix Power edinstven?

 Edinstven polžev protein in sluz je naravna rešitev za zdrave sklepe zahvaljujoč svojim aktivnim učinkovinam kot so alantoin, kolagen, elastin, glikolna kislina, hialuronska kislina, peptidi in druge učinkovine, ki imajo  sposobnost regeneracije vezivnega tkiva, hrustanca in kože, ter zmanjšanja bolečine v sklepih in mišicah.

  • Spodbuja tvorbo kolagena in ohranja zdrave sklepe.
  • Podpira normalno funkcijo hrustanca in kosti.
  • Podpirati naravne regenerativne procese v telesu.
  • Deluje protivnetno in protibolečinsko.
  • Lajša težav z artrozami in revmatoidnimi boleznimi.