Korektor drže

MPC 19,99€

AKCIJA 9,99€

Korektor drže Wellneo je revolucionarna rešitev za vse, ki imate težave s slabo držo. Ta inovativni naramni trak nadzira vašo držo s pomočjo majhne senzorske naprave, ki začne vibrirati in vas s tem opozori, kadar koli se upognete za več kot 15° ali 20°. Če želite začeti skrbeti za svoj hrbet, je ta prefinjen način vzdrževanja pravilne drže prava pot.

Povrnite si nadzor nad svojo držo

Nepravilna drža ne povzroča vedno nelagodja, a obremenjuje mišice in mehka tkiva, kar lahko  sčasoma povzroča bolečine. Korektor drže Wellneo vam bo pomagal nadzorovati in izboljšati vašo držo s pomočjo majhne senzorske naprave. Ko preveč upognete hrbet, pametni senzor zavibrira, vas s tem opozori in vam pomaga ohranjati pravilno držo.

Zakaj je pravilna drža tako pomembna?

Ne glede na to, ali delamo ali se sproščamo, nas večina preživi preveč časa sede. Tudi dolgotrajno stanje ali ležanje lahko povzročita vrsto škodljivih vplivov na zdravje, vključno s slabo držo in poslabšanjem zdravja hrbta. Ne čakajte na nevzdržne bolečine v hrbtu – s korektorjem drže Wellneo si ponovno povrnite pravilno držo.

Zakaj je korektor drže Wellneo tako odličen:

• Pomaga popraviti vašo držo in vam omogoča, da stojite ali sedite pravilno in vzravnano

• Senzorska naprava vam z zaznavanjem kota in s pomočjo vibracij pomaga nadzorovati in popraviti slabo držo

• V nasprotju s številnimi drugimi korektorji drže vas ne omejuje v predelu trebuha

• Primeren je za vse starostne skupine, zelo udoben za uporabo in neviden pod oblačili

• Izdelan je iz visokokakovostne tkanine in najlonskih ježkov

Kako deluje?

Ko je vaš hrbet upognjen za več kot 15° ali 20°, senzorska naprava zavibrira in vas opozori, da se morate vrniti v pokončni položaj. Na ta način trenirate vaše mišice za ohranjanje pravilne drže. Pas je tesen, vendar ne povzroča nelagodja. Občutljivost senzorja lahko prilagodite celo tako, da ga prestavite vzdolž traku. Z le dvema urama dnevne uporabe se bo zdravje vašega hrbta izjemno izboljšalo.

Raziščite vse pozitivne učinke

Korektor drže Wellneo vam bo pomagal odpraviti bolečine v hrbtu, vratu in sklepih ter splošno utrujenost. Poleg zmanjšanja obremenitve telesa med gibanjem in vadbo se bo zmanjšala obraba sklepov, mišic in vezi. Prav tako boste lažje vzdrževali ravnotežje med gibanjem in vadbo, s čimer boste zmanjšali tveganje za preveliko mišično obremenitev. Ni treba posebej poudarjati, da pravilna drža izboljša zdravje hrbtenice.

Uživajte življenje v polnosti z zdravo hrbtenico

Pravilen položaj hrbtenice je bistvenega pomena za njeno zdravje in za ohranjanje pravilne telesne drže. Učinki vzravnanega sedenja niso zgolj fizični: dokazano je, da nam pokončna drža daje večjo samozavest. Zato si namestite si korektor drže Wellneo in uživajte življenje v polnosti!