Pas za oblikovanje postave Fit U

MPC 14,99€

AKCIJA 3,99€

Pas za oblikovanje postave Fit U Wellneo vam pomaga pri oblikovanju čvrstega telesa, za katerim se bodo obračali prav vsi. Učinkovit pas za oblikovanje postave oblikuje vašo silhueto s spodbujanjem potenja med vadbo. Za poletno telo, kakršnega ste si vedno želeli, vam priporočamo, da Pas za oblikovanje postave Fit U Wellneo kombinirate s Hlačami za oblikovanje postave Fit U Wellneo.

Dosezite svoje shujševalne cilje z malo truda

Popolnoma razumljivo je, da je bilo v zadnjih nekaj mesecih težko doseči vaš shujševalni cilj. S Pasom za oblikovanje postave Fit U lahko hitro izoblikujete svoje telo in porabite odvečne kalorije. Kombinirajte ga s Hlačami za oblikovanje postave Fit U, ki je opremljen z napravo EMS, ki pokriva jedro telesa (zadnjico, zgornji del nog in trebuh).

Zakaj je Pas za oblikovanje postave Fit U odličen pripomoček:

  • Predstavlja hiter in enostaven način do vitke postave, oblikovanja in toniranja trebušnih mišic
  • Narejen je iz visokokakovostne tkanine, ki spodbuja potenje
  • Pas je lahek in udoben in tako ne otežuje gibanja med treningi
  • Pas lahko kombinirate z EMS napravo, ki jo prejmete s Hlačami za oblikovanje postave Fit U, za hitro in učinkovito oblikovanje trebuha
  • Že 15-30 minutna vsakodnevna uporaba, vam prinaša odlične rezultate

Kako deluje Pas za oblikovanje postave Fit U?

Pas za oblikovanje postave Fit U vam pomaga, da se prepotite brez obiska fitnesa. Pas je izdelan iz raztegljivega materiala, ki se prilagaja vaši postavi in nudi odlično udobje. S svojo fantastično prilagodljivostjo drži vse na svojem mestu in vas pripelje do trebuščka, o katerem ste vedno sanjali.

Prilagodljivo, mehko in koži prijazno udobje

Zahvaljujoč raztegljivemu in kakovostnemu materialu, Pas za oblikovanje postave Fit U zagotavlja prožno, mehko in koži prijazno udobje. Njegova skrivnost je v visokotehnološkem srebrnem filmu, materialu, ki proizvaja toploto in je lažji in učinkovitejši od običajnega neoprena. Je nepremočljiv, odporen na veter in izjemno trpežen. Ko je čas, da ga očistite, ga preprosto vrzite v pralni stroj.

Za najboljše rezultate ga kombinirajte s Hlačami za oblikovanje postave Fit U

Hlače za oblikovanje postave Fit U se prodajajo ločeno in so opremljene z napravo EMS (električna stimulacija mišic), ki oddaja električne impulze preko 4 gel blazinic. Naprava EMS vam omogoča globoko, intenzivno in popolno krčenje mišic, ne da bi te dejansko opravljale delo. Najboljše pri tem je, da vaše telo ne pozna razlike med prostovoljnim krčenjem in električno stimuliranim krčenjem.

Številne študije EMS povezujejo z rastjo mišic, izgorevanjem maščob in celo povečanjem pretoka krvi v mišicah za hitrejšo regeneracijo. Upoštevajte prosim, da Pas za oblikovanje postave Fit U ni opremljen z napravo EMS. Če ga želite uporabljati skupaj z napravo EMS naročite tudi Hlače za oblikovanje postave Fit U.