Električni lonček Delimano Joy

MPC 29,99€

Pripravite dišečo kavo ali segrejte vodo za čaj v udobju svojega doma ali pa vzemite kuhalnik kave Joy s seboj na pot. V manj kot eni minuti boste imeli pripravljeno vročo vodo. Kuhalnik ima zaščito pred pregrevanjem in segrevanjem brez vode, med delovanjem pa se ročaj ne segreje. Posodo lahko za lažje nalivanje odstranite. Kapaciteta: 250 ml.

Priročen kuhalnik kave za vsako priložnost

Kuhalnik kave Joy je pravi pripomoček za prav vsako kuhinjo, pisarno ali počitniško hišico, ne pozabite pa ga vzeti s seboj tudi na kampiranje. V njem lahko segrejete do 250 ml vode, kar je dovolj za 3-4 skodelice močne kave ali dve skodelici čaja. Kuhalnik kave Joy je oblikovan tako, da je njegova uporaba preprosta. Posoda se za lažje nalivanje in serviranje sname z grelnika, kabel pa lahko lično pospravite pa kar pod grelno enoto.

Grelni podstavek je narejen iz kakovostnega nerjavečega jekla, nedrseče dno pa preprečuje drsenje in polivanje. Funkcija varnega vklopa/izklopa preprečuje, da bi se aparat pregrel in ga samodejno izklopi, če med delovanjem zmanjka vode.