Dolcevita mlinček sol/poper

MPC 9,99€

Izjemno priročen mlinček za sol ali poper Dolcevita se napaja na baterije in opravi mletje začimb namesto vas. Izdelan iz nerjavečega jekla in keramičnega mlinčka, bo zelo dobrodošel na vsaki jedilni mizi, uporabite pa ga lahko za standardno sol, poper v zrnu, čili ter druga suha zelišča in začimbe. Odlikujeta ga funkciji finega in grobega mletja, deluje pa že s pritiskom na gumb.

Okrasite svojo jedilno mizo z elegantnim električnim mlinčkom za sol ali poper

Mlinček za sol ali poper Dolcevita je čudovito darilo za vsakega navdušenega kuharja, odličen dodatek k novi kuhinji ali jedilni mizi. Lepo oblikovan in visokokakovosten mlinček, zagotovo ne bo kmalu pozabljen ležal v omari, ampak bo uporaben in cenjen še leta. Enega za sol in enega za poper imejte na mizi za takrat, ko želite jedi začiniti po svojem okusu, ne pozabite pa, da je vsaj enega priročno imeti tudi ob štedilniku.

Napolnite ga s svojimi najljubšimi vrstami zelišč in začimb

Mlinček za sol ali poper Dolcevita lahko uporabljate za različna zelišča in začimbe. Poleg soli in popra je priročen tudi za:

  • mlete feferone,
  • čili,
  • posušene gobe,
  • brinove jagode,
  • klinčke,
  • janež,
  • semena komarčka,

  • ali katere koli druge začimbe in zelišča, ki jih je treba zmleti.

Preprosto pritisnite na gumb, prilagodite način mletja in vaše začimbe bodo zmlete brez truda in skrbi, saj mlinček deluje na baterije. Prozorno akrilno okno vam omogoča ogled vsebine, tako da lahko mlinček napolnite takoj, ko začimb zmanjka.

Prefinjen dodatek vašemu vsakdanjemu ali prazničnemu pogrinjku

Kakovosten dizajn iz nerjavečega jekla bo zagotovo navdušil vsakega kuharja. Mlinček vključuje natančen mehanizem za mletje, ki ga je mogoče enostavno prilagajati za fino ali grobo mletje –  tako lahko izberete ravno pravo velikost popra za vsak recept ali okus vaših gostov. Mlinček za sol ali poper Dolcevita na vašo jedilno mizo prinaša prefinjenost in sodobnost.

Mlinček ima veliko prostora za začimbe, je ergonomsko oblikovan, ter se polni s 4x 9V AAA baterijami.

Okrasite svojo jedilno mizo z elegantnim električnim mlinčkom za sol ali poper