Dolcevita namizni žar

MPC 84,99€

Zakaj bi v dobrotah z žara uživali le v lepem vremenu? Z električnim namiznim žarom lahko pripravite meso, sir, ribe in zelenjavo na žaru kar v kuhinji, na vrtu ali balkonu, ne da bi vas pri tem motil dim. Različni površini omogočata različne načine priprave in se segrejeta v manj kot minuti. Zaradi visokokakovostnega premaza se hrana ne bo prijemala na ploščo, pladenj pa bo prestregel maščobo in tekočine. Na voljo v velikosti 46 x 26 cm.

Nadgradite svoj jedilnik z dobrotami z žara

Električni namizni žar Dolcevita z dvema vrstama grelne plošče je najboljša rešitev za pripravo vaših najljubših jedi z žara v vsakem vremenu in letnem času. Brez oglja, dima, opečenih rok in nadležnega čiščenja: ta notranji in zunanji žar se segreje v manj kot minuti, deluje brez dima in vam bo spekel popoln zrezek tudi pozimi, ko je zunaj meter snega.

Pripravite svoje najljubše recepte, zabava se začenja!

Električni namizni žar Delimano Dolcevita vključuje dvojno ploščo z ravno in rebrasto površino. Pripravite vse recepte, ki ste si jih zaznamovali v knjigi o peki na žaru, in razveselite svoje najdražje s slastnimi jedmi. Toda to ne pomeni le piščančjih prsi in hamburgerjev: specite ribe, lignje, hobotnico, dodajte malce zelenjave, kakšno jajce ali pa palačinke za sladico.

Tudi če vam sredi zime zaprija zrezek na žaru, ne oklevajte, temveč vzemite žar iz predala in se lotite pečenja!

2300 vatov za okusne in hrustljave rezultate

Če bi radi uživali v sočnih in hrustljavih dobrotah z žara, boste nad tem žarom naravnost navdušeni. 2300 vatov moči segreje ploščo velikosti 46 x 26 cm v manj kot minuti in poskrbi za odlične rezultate. S termostatom lahko prilagodite temperaturo pečenja od 80 do 200 °C. Ker pa nihče ne mara premastne hrane, bo odvečna maščoba odtekala s plošče v pladenj, ki je primeren za strojno pomivanje.

Premaz proti prijemanju Whitford

Žal vsakemu odličnemu obedu sledi najbolj mukotrpno opravilo – pomivanje posode. Z električnim namiznim žarom Dolcevita pa se vam ni treba ukvarjati z drgnjenjem zažganih ostankov hrane. Premaz proti prijemanju Whitford namreč poskrbi, da se živila enakomerno zapečejo , in hkrati prepreči prijemanje hrane na grelno ploščo. Po opravljenem delu ploščo preprosto pomijete – namakanje in drgnjenje ni potrebno.

Majhen, kompakten in pripravljen v nekaj sekundah

Zaradi svoje kompaktne zasnove ne bo zavzel veliko prostora. Tudi kabel lahko odstranite, zato je shranjevanje lažje in še bolj priročno.

Nadgradite svoj jedilnik z dobrotami z žara