Aparat za mletje mesa Dolcevita

MPC 88,99 €

Poskrbite, da boste vedno vedeli, katere sestavine so v vašem burgerju – pripravite si mleto meso z aparatom za mletje mesa iz linije Delimano Dolcevita. Ta večnamenska naprava uporablja moč 600 W za sekljanje katerega koli mesa in pripravo okusnih klobas, mesnih zvitkov ali kroglic, s 3 nastavki za predelavo mesa in 2 nastavkoma za fino ali grobo mletje. Tudi čiščenje je enostavno – preprosto odstranite posamezne dele in jih operite.

Doma mleto meso za hamburgerje in lazanjo 

Se vsakič, ko dobite meso iz trgovine, vprašate, kaj je v resnici v vrečki in kaj v resnici jeste? Čas je, da pripravite svoje mleto meso za katerega boste natančno vedeli od kod prihaja. Aparat za mletje mesa Dolcevita vam bo pomagal spremeniti ostanke surovega zrezka ali nedeljske pečenke v okusno mesno pito, domače burgerje ali lazanjo.

3 nastavki za predelavo mesa

Naredite svoje burgerje, lazanje, klobase in vse druge jedi iz mletega mesa bolj kakovostne tako, da hitro in enostavno zmeljete svoje meso. Tako boste natančno vedeli, kaj je v vaši hrani in lažje eksperimentirali  z okusi.

Aparat za mletje mesa Dolcevita ima kar 3 različne funkcije predelave mesa, ki jih poganja 600 W moči in ki vam bodo omogočile, da boste lahko preizkusili številne recepte iz svojih kuharskih knjig:

  • mletje mesa,
  • izdelava klobas,

  • izdelava mesnih zvitkov in kroglic

Aparat ima tudi povratno funkcijo – v primeru da se med postopkom mletja kaj zatakne, vam ni treba odstranjevati vseh delov da bi našli težavo, ampak lahko preprosto preklopite na povratno funkcijo.

Diski za fino in grobo mletje

Za dodatno vsestranskost je aparat opremljen z diski za fino in grobo mletje in sekljanje. Uporabite jih glede na to, ali želite pripraviti mesno štruco, čili con carne, mesne kroglice, tacose ali ikonični ameriški burger.

Potiskalnik deluje tudi kot vzvod, ki s silikonskimi nogami pomaga pritrditi aparat na delovno površino in ga med delom drži trdno na mestu.

Enostavno čiščenje

Aparat za mletje mesa Dolcevita je enostaven za čiščenje, preprosto odstranite vse dele in jih posamezno operite. Ko ga ne uporabljate, ga lahko zložite in tako prihranite prostor – naprava ima namreč edinstveno zasnovo, ki omogoča shranjevanje glave za sekljanje v telo aparata.