Klasični vzglavnik Ethnic 50×70

Dober vzglavnik nudi čvrsto podporo za vrat in zgornji del hrbtenice, kar zagotavlja udobnejši spanec in preprečuje bolečine in okorelost čez dan. Vzglavnik je napolnjen z naravno volno in zračnimi mikrovlakni Wellsleep®, ki dajejo mehak in puhast občutek. 100% bombažna prevleka pa zagotavlja hladno, nealergeno udobje. Vzglavnik je velikosti 50×70 cm, in ga je mogoče prati.

39,99€

Pravi vzglavnik za krepilen spanec in bolj zdravo hrbtenico

Primeren vzglavnik (poleg postelje in vzmetnice) igra ključno vlogo pri zagotavljanju zdravega položaja hrbtenice, dobrega spanca in dneva brez bolečin in okorelosti hrbtenice.

Najboljši materiali za najboljši spanec

Vzglavnik nudi potrebno podporo, prepušča zrak in je narejen iz naravnih nealergenih materialov. Za zagotavljanje najboljšega udobja je napolnjen s 50 % volne in 50 % mikrovlaken Wellsleep®.

  • Volna je tradicionalen, trajnosten in naraven material, ki telo izolira pred mrazom in vročino ter vam pomaga ohranjati stalno telesno temperaturo, potrebno za globok in zdrav spanec.
  • Dodana mikrovlakna Wellsleep® dajejo vzglavniku mehak, enakomeren in razkošen občutek z dodatno zračnostjo in volumnom. Ta izjemni material daje občutek puha, vendar je zanj lažje skrbeti. Vpija minimalno količino vlage, kar ga naredi odpornega na madeže. Skupaj vlakna ustvarijo zračne žepe, ki dajejo dodaten volumen in izjemno, puhasto mehkobo, na katero želite nasloniti glavo.
  • Zunanja stran je narejena iz 100% naravnega bombaža, nealergenega materiala, za katerega je preprosto skrbeti, ki je idealen za uporabo v stiku s kožo zaradi svoje mehkobe, zračnosti in visoke vpojnosti.

Vsi trije materiali delujejo skupaj in zagotavljajo najboljšo toploto, mehkobo in udobje za zaslužen odličen nočni spanec.