Cvrtnik na vroč zrak in večnamenski kuhalnik na pritisk Delimano

Kuhajte bolj zdrave in okusnejše jedi s tem izjemnim cvrtnikom na osnovi zraka in kuhanja pod pritiskom. Pripravite ocvrto hrano, ki obdrži svoj okus in teksturo, a brez odvečne maščobe. Kuhalnik za kuhanje pod pritiskom uporabite za pripravo hitrih in bolj zdravih jedi, počasni način kuhanja za sproščanje več okusa ali pa eksperimentirajte s počasnim kuhanjem v vakuumu. Prostornina 6l.

159,99€

Neverjetno vsestranski večnamenski kuhalnik

Ne potrebujete ločene pečice, cvrtnika, kuhalnika pod pritiskom ali kuhalnika za počasno kuhanje v vakuumu – večnamenski kuhalnik za kuhanje pod pritiskom in cvrtnik na osnovi zraka naredi vse to. V kuhinji prihranite prostor in pripravite različne vrste jedi: od slanih do sladkih, z manj maščobe in več okusa, vse to v zelo kratkem času.

Večnamenski kuhalnik ima prostornine šest litrov, zato ga lahko uporabite za pripravo enega obroka ali obroka za celotno družino. Vse to s pritiskom na gumb in 1500 W kuhalne moči.

Ena naprava za vse

Cvrtnik in večnamenski kuhalnik na pritisk Delimano je kompakten in eleganten, zato bo v kuhinji vzel malo prostora, hkrati pa ponudil celotno paleto kuharskih tehnik za vsakodnevno uporabo. Ne potrebujete ločenih kuhinjskih aparatov, lahko pa večnamenski kuhalnik uporabite za pripravo okusnega zajtrka, za kosilo pokuhate riž in zelenjavo, pečen krompirček za prigrizek, počasi kuhano enolončnico za večerjo in za sladico sadje, ki je počasi kuhano v vakuumu. Z njim lahko prav tako naredite jogurt.

Do 70 % manj maščobe

Naj gre za hrustljav krompirček, sočen piščanec ali krof – zdaj lahko ustvarite popolnoma enak okus in teksturo brez uporabe olja. Cvrtje na osnovi zraka je hiter, varen in čist način priprave najboljših jedi, ki bodo istega okusa, a z manj kalorijami.

Kuhanje pod pritiskom za bolj zdrave in hitrejše rezultate

Kuhajte pod pritiskom za hitrejšo pripravo jedi in ohranite vse okuse živil. Skrajšajte čas kuhanja golaža, enolončnic, juh in omak ter obdržite ves okus in mehkobo živil; vse to v polovici manj časa.

Preprosto za uporabo

Čeprav je večnamenski cvrtnik in kuhalnik na pritisk zelo zmogljiv, je prav tako preprost za uporabo. Jasni gumbi, preprost meni in LCD zaslon vam omogočajo varen nadzor nad vsakim korakom uporabe, kar vedno zagotovi popolnost kuhanja. Varnostna ključavnica preprečuje morebitne opekline s paro ali vročo vodo, medtem ko so notranji lonci prevlečeni s premazom proti prijemanju in jih je mogoče prati v pomivalnem stroju.

Preprosto vstavite sestavine, določite nastavitve in nadaljujte s svojim dnevom. Vroč obrok bo pripravljen, kadarkoli ga potrebujete, večnamenski kuhalnik pa hrano ohranja toplo do 12 ur.