Hoo-Hoo čustvene sovice

Dormeo Hoo-hoo čustvene sovice 3v1 so darila za vse starejše in mlajše, ki se ne bojijo izraziti svojih čustev. Sovico lahko uporabljate kot plišasto igračko ali kot blazino, ki skupaj z mehko plišasto odejo poskrbi za crkljanje, počitek ali igro. Izberite eno izmed štirih dizajnov sovic, ki izražajo različna čustva.

19,99€

Hoo-Hoo sovica za vsako razpoloženje

Pametna sovica ve, da je razumevanje lastnih čustev in čustev drugih pomembno za zdrave odnose in srečno ter uspešno življenje. Zdaj se lahko vi ali vaši bližnji predate svojim čustvom z Dormeo sovico Hoo-Hoo 3v1 – igračo, odejico in blazino, ki zagotavlja udobje in zabavo kjerkoli ste.

Trije zabavni načini uporabe enega izdelka

Komplet 3v1 je popolno darilo in potovalni spremljevalec. Sovica je lahko:

  • očarljiva igračka za crkljanje, znan obraz in prijateljica;
  • blazina za počitek , ki jo lahko uporabite kjerkoli ali ko želite večje udobje, na primer v avtomobilu ali na pikniku;
  • mehka plišasta odejica, ki je prijetna na otip in vas greje. Sovico, ki je zapakirana v prisrčno in privlačno embalažo, lahko uporabite med počitkom ali povsod, kjer si zaželite udobja svojega doma.

Mere odejice so 130 × 180 cm, vsaka sovica pa je visoka približno 26 cm. Odejico in sovico lahko operete v pralnem stroju, zato bo tudi po letih tesnega prijateljstva sovica videti kot nova.