Superge z ravnim podplatom Urban Mesh

ZA DELO IN PROSTI ČAS

MPC 54,99€

AKCIJA 27,49€

Sproščeni petek v službi, dru ženje s prijatelji, piknik z družino ali aktivnosti v naravi? Superge Urban Mesh bodo vsemu kos. Vsestranski in sodobni dizajn bo poskrbel, da jih boste zlahka kombinirali z najrazličnejšo garderobo, ne glede na to ali greste v službo, na piknik, zmenek ali potovanje.

Walkmaxx Sneaker Urban Mesh Flat

NEBEŠKO UDOBJE SKOZI VES DAN

Čudovito oblikovane in izjemno udobne superge so odličen dodatek k sproščenemu življenjskemu slogu. Z najnovejšo tehnologijo hoje so kot nalašč za popoldneve v parku, raziskovanje mestnih ulic, obiske tržnic ali sprehode s psom. Tako so udobne, da jih boste doma pozabili sezuti!

IZKUSITE ULTIMATIVNO UDOBJE ULTIMAX

Walkmaxx s ponosom predstavlja Ultimax, edinstveno formulo za podplate, vmesne podplate, notranja oblazinjenja in pene. Podplati Ultimax se ponašajo z vrhunsko trpežnostjo, oblazinjenjem in oprijemom. Rezultat je odlična izkušnja na najrazličnejših podlagah. Zaradi zavidljivega odboja vam čevelj vrne 30 odstotkov energije: ko se stopalo dotakne tal, se material skrči in vrne energijo za naslednji korak, zaradi česar se ne boste tako hitro utrudili.

VLOŽEK IN VMESNI PODPLAT ULTIMAX

Vložek in vmesni podplat Ultimax bosta razvajala vaša stopala z občutkom breztežnosti. Zaradi lahke teže boste pozabili, da ste obuti. Blaženje udarcev za manj pritiska in bolj spočite noge.

Walkmaxx Sneaker Urban Mesh Flat

PODPLAT PROTI ZDRSOM

Počutite se varno na vsakem terenu zahvaljujoč trpežnemu gumijastemu podplatu proti drsenju z odličnim oprijemom ne glede na vreme.

Walkmaxx Sneaker Urban Mesh Flat

RAZTEGLJIV ZGORNJI DEL

Raztegljiv zgornji del z vodoodpornimi obrobami iz poliuretana se lepo prilega stopalom, mreža pa poskrbi za svežino in zračnost

Walkmaxx Sneaker Urban Mesh Flat