Platnene superge trend

MPC 44,99€
AKCIJA 33,74€
 Sproščene, poskočne in pripravljene, da vam pomagajo na poti k sprostitvi: te superge bodo kmalu postale edina izbira za vaš vsakdan.

KO VAŠE NOGE POTREBUJEJO UDOBJE

Ste že kdaj opazili čevlje koga drugega in ob tem pomislili, kako udobni morajo biti? Prav ta učinek smo želeli doseči s platnenimi supergami Trend – te vrhunske superge so lepi in praktični čevlji z vezalkami za čudovito prileganje in udobno razvajanje vaših stopal.

PRAVE ZA VSAKO PUSTOLOVŠČINO

Aktivne, stabilne in eksplozivne – te vsestranske in modne superge vas popeljejo iz službe do sprehoda v parku, ne da bi vas zaustavljale ali oteževale vaš korak.

Vsestranski in minimalističen dizajn vam omogoča, da jih kombinirate tako z vsakdanjimi kot tudi s športnimi oblačili. Spremljale vas bodo na kavo z najboljšo prijateljico ali na potep v daljne dežele.

OBČUTEK BREZTEŽNOSTI

Platnene superge Trend imajo izjemno udoben podplat in zračen tekstilni zgornji del, ki bo poskrbel, da bodo postale nepogrešljiv del vaših poletnih sprehodov. Trden podplat omogoča dober oprijem in je kot nalašč za podporo nogam na jutranjem sprehodu s psom. Prilagodljiva spominska pena v notranjosti poskrbi za popolno in mehko blaženje korakov.

ODLIČEN OPRIJEM

S trdnim in protizdrsnim podplatom boste pripravljeni na vsakodnevne dogodivščine, saj vam bo zagotavljal popolno stabilnost na vsakem terenu. S temi supergami se lahko odpravite na raziskovanje katerega koli del mesta.

VLOŽEK EVA

Vložek v podplat je izdelan iz drobnih mehurčkov, ki vam zagotavljajo dodatno mehkobo in prožnost. Obujte te edinstvene superge in začutite razvajajočo breztežnost absorpcije udarcev.

SUPER MEHAK ZGORNJI DEL

Skrbno pleteni in izbrani zračni materiali zgornjega dela čevljev vas ohranjajo sveže in energične, hkrati pa uravnavajo temperaturo za vaše popolno udobje. Material se prilagaja vašim potrebam in vam omogoča svobodo gibanja.