Športni čevlji fit outdoor

MPC 59,99€

AKCIJA 38,99€

Športni čevlji Fit Outdoor bodo postali vaš najboljši prijatelj za vsako pot. Lahki, a vendar čvrsti, bodo ohranjali vašo stabilnost na vsakem terenu, medtem ko boste raziskovali skrite naravne znamenitosti ali osvajali mestne atrakcije.

NE BOSTE SE HOTELI LOČITI OD NJIH

Sproščeno in športno. Oblika in funkcionalnost. Zanjo in zanj! Športni čevlji Fit Outdoor so vse to v enem.

Ne glede na to, ali ste osvajalka mesta ali raziskovalec narave, vas te superge nikoli ne bodo pustile na cedilu. Naj vas vodita občutek in intuicija.

DOŽIVITE PRAVO PUSTOLOVŠČINO

Vsestranski in priročni športni čevlji Fit Outdoor se ponašajo z zračnim in funkcionalnim pletenim zgornjim delom, ki uravnava temperaturo in vlago ter skrbi za popolno udobje, tudi če dan postane naporen. Izredno lahki, a trpežni materiali vam zagotavljajo lahkoten korak, ki vam omogoča, da ostanete aktivni dlje.

OBČUTEK BREZTEŽNOSTI

Prilagodljiva spominska pena ima izjemno lastnost absorpcije udarcev, vas zavije v mehkobo in vam nudi občutek breztežnosti. Skrbno izbrani pleteni in zračni materiali zgornjega dela ohranjajo vaša stopala sveža in korak energičen, medtem ko širok podplat zagotavlja prostornost in razkošno udobje na vseh vaših popotovanjih.

ODLIČEN OPRIJEM

S trdnim podplatom, ki vam nudi popolno stabilnost in obstojnost na še tako spolzkem terenu, boste pripravljeni na vsakodnevne dogodivščine.

Walkmaxx Fit Outdoor Shoes Sport Flat

EVA PODPLAT

Srednji del podplata vam zagotavlja dodatno mehkobo in prilagodljivost. Občutite razvajajočo breztežnost.

Walkmaxx Fit Outdoor Shoes Sport Flat

ZA VSE LETNE ČASE

Materiali zgornjega dela se prilagajajo vsem vašim željam, vam dajejo svobodo gibanja ter uravnavajo temperaturo za vaše popolno udobje.

Walkmaxx Fit Outdoor Shoes Sport Flat