Pletene superge Comfort

Presenečeni boste nad izboljšanim občutkom udobja in fleksibilnosti, ki ga ponujajo nove pletene superge Comfort. Elegantne in izdelane iz pletenega tekstila ter dodatka umetnega usnja bodo z zaobljenim podplatom preprečile utrujenost vaših nog tudi po napornem dnevu. Na voljo v velikostih 36 – 42 in treh privlačnih barvah: roza, vijolični in bež.

Akcijska cena 35,99€

Občutite razliko že po nekaj minutah

Popolnega para čevljev vam ni več potrebno iskati. Walkmaxx pletene superge Comfort se vam s svojim pletenim zgornjim delom prilegajo kot nogavice, izjemno udobje pa bodo občutila tudi vaša stopala. Pletene superge Comfort z izboljšanim ultra lahkim podplatom in spominsko peno vam med hojo zagotavljajo neverjeten občutek udobja ter občutek hoje kot po oblaku.

Vaš nov najljubši par superg

Z nošenjem pletenih superg Comfort bodo vaša stopala v službi ali v prostem času deležna podpore, ki ji potrebujejo skozi ves dan. Znamenit zaobljen podplat Walkmaxx, ki je zasnovan v Nemčiji pri hoji aktivira mišice ter tako pomaga k izboljšani drži in boljšemu počutju. Če preživite dolgo časa na nogah, boste še posebej navdušeni nad udobnim podplatom iz spominske pene, ki zagotavlja, da bo vsak vaš korak udoben in zdrav. Od trenutka, ko jih boste obuli, bodo pletene superge Comfort postale vaša najljubša obutev.