Pletene superge comfort

Presenetite se in doživite neprimerljivo udobje superg z zaobljenim podplatom. Superge so udobne, moderne in odlične za nošenje. Ostanite sproščeni, lahkotni in uravnotežite svoje telo čez cel dan. Naj vaše superge ublažijo vso vašo dnevno težo in vam pripomorejo pri samozavestnemu koraku k dobremu počutju. Zakorakajte v popolnih supergah in občutite lahkotnost v čarobnih pastelnih tonih.

cena 34,99€

AKCIJA 24,49€

POPOLNI ZA POTEP PO MESTU

Premišljeno oblikovani čevlji bodo zagotovo pritegnili pozornost in se bodo odlično podali h katerikoli obleki. Čudovito in prefinjeno pleteni bodo nadgradili vaš urbani športni slog ali dopolnili katero koli klasično oblačilo iz vaše garderobe.

RAZNOLIKE BARVE

Čevlji so na voljo v petih poletnih barvah, ki vas bodo navdušile. Nežni pastelni toni vas popeljejo v brezskrben dan in tako vas bo vedno spremljal občutek prijetnega in lahkotnega poletnega sprehoda po plaži z vašim najljubšim sladoledom v roki.

SVOBODA GIBANJA

Lahke in udobne..tak občutek boste imeli v njih. Zaobljen podplat daje supergam resnično velik ugled! Občutite popolno lahkotnost in prostornost kot nikoli do zdaj. Superge Walkmaxx Knit Comfort so udobne, zračne in prostorne, zato bo z njimi vsak vaš korak samozavesten in imeli boste občutek, kot da lebdite.