Klasični vzglavnik Lana Garden

Naj bo priprava otrok na spanje zabavnejša z mehkim in podpornim otroškim vzglavnikom, poslikanim s prijetnim motivom zelenega vrta. Vzglavnik je prekrit z bombažem in TENCEL ™ LYOCELL tretmajem za nealergijsko udobje, napolnjen z mikrovlakni WELLSLEEP® za puhasto mehkobo in še dodatno obogaten z naravnimi bambusovimi vlakni. Velik je 40×60 cm, pralen v pralnem stroju pri 40° C in obojestranski za dva čudovita videza.

cena 19,99€

Spanje je najboljše zdravilo

Dober spanec je bistvenega pomena za zdravo rast in razvoj, še posebej pri mlajših otrocih. Prav zato je vedno dobro vedeti, da je posteljnina vašega otroka izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki mu omogočajo udoben spanec skozi celo noč. Vaši otroci se bodo zbudili sveži, veseli in pripravljeni na nove avanture.

Dober vzglavnik za boljše zdravje

Dober vzglavnik pomeni več kot le odličen spanec, saj podpira glavo, vrat in zgornji del hrbta. Otroški vzglavnik Lana je izdelan iz 100% naravnih materialov in prekrit z nealergijskim bombažem, pomešanim z evkaliptusovimi vlakni, ki absorbirajo vlago in preprečujejo razvoj bakterij ter tako zagotovijo zdravo in higiensko spalno okolje, prijazno koži in pljučem.

Visokokakovostni materiali za maksimalno udobje in higieno

Prevleka vzglavnika 40×60 cm je izdelana iz pametne mešanice materialov, ki zagotavljajo maksimalno udobje za vašega otroka:

  • Nealergijski, zračni bombaž za nežno udobje.
  • TENCEL ™ LYOCELL tretma za dodatno mehkobo in termoregulacijo, ki zagotavljata osvežujoče in suho spalno okolje.
  • Naravna evkaliptusova vlakna, ki absorbirajo vlago in preprečujejo razvoj bakterij.
  • Vzglavnik je napolnjen z mikrovlakni WELLSLEEP®, ki mu dajejo prijetno toploto in volumen ter mehak in puhast občutek, ki bo vašega otroka zazibal v prijetne sanje.
  • Nastavljiva višina in trdota

Ojačan z bambusovimi vlakni

Vsak vzglavnik je dodatno obogaten z udobjem bambusovih vlaken. Bambus je hitro rastoč, trajnosten in biološko razgradljiv material, ki je zdaj na voljo v obliki mehkih, visoko vpojnih vlaken, ki naravno uravnavajo temperaturo in absorbirajo vlago, ter tako vam in vašim najdražjim zagotavljajo hladnejše, bolj suho, bolj zdravo in udobnejše spalno okolje. Preprečuje tudi razvoj škodljivih bakterij, ki lahko povzročajo težave alergikom in tistim z občutljivo kožo.

Barvit dizajn, ki bo navdihnil najprijetnejše sanje

Eno stran vzglavnika krasi pisan dizajn s klasičnim motivom zelenega vrta s cvetlicami in metulji, drugo stran pa rožnate pike na vijolični podlagi. Dva čudovita videza v enem, da bo otrokova soba ostala sveža in vabljiva in bo čas za spanje postal nekaj, česar se bo vaš otrok veselil.