Superge Classic shiny

VEDNO V KORAKU Z MODO

Klasična oblika s pridihom urbane mode. Uživajte v svobodnem življenjskem slogu in svoji garderobi dodajte igrivo eleganco, ki se bo podala tako športnemu kot tudi urejenemu videzu. Superge so primerne za vse vremenske razmere, zato bodo nedvomno postale vaše zveste spremljevalke skozi vse letne čase.

cena 44,99€

Walkmaxx Sneaker Classic Shiny

UDOBJE, KI GA IŠČETE

Ohranite svoj stil svež in udoben: superge Classic Shiny niso le privlačne na pogled, temveč se boste v njih tudi odlično počutili. Premišljena sestava notranjega vložka bo vaša stopala objela in učinkovito blažila udarce, kamor koli vas bo odnesla pot – v službo, po nakupih, v naravo ali na sprehod po mestnih ulicah.

IZJEMNO UDOBNI MATERIALI

Poskrbeli smo, da bodo superge Classic Shiny postale vaš najljubši par čevljev za vsako vreme.

PODLOGA MULTISPANDEX

Multispandex se zelo hitro posuši, je zelo zanesljiva, trpežna in elastična ter se vrne v prvotno obliko. To pomeni, da se bodo vaša stopala v supergah vedno odlično počutila.

Walkmaxx Sneaker Classic Shiny

LAHEK VMESNI PODPLAT

Mehak in udoben vmesni EVA-podplat s spominsko peno zagotavlja udoben korak.

Vzljubili boste občutek breztežnosti z blaženjem udarcev, ki bo vaša stopala zavarovalo na mestnih ulicah ali divjih poteh.

Walkmaxx Sneaker Classic Shiny

ZAOBLJEN PODPLAT

Superge imajo zaobljeni podplat, ki uravnovesi telo in vam daje občutek, kot bi hodili bosi. Obujte jih in uživajte v lahkotnem koraku, ki tudi hkrati krepi in oblikuje mišice. S širšim stopalom za dodatno udobje.

Walkmaxx Sneaker Classic Shiny