Superge z ravnim podplatom Outdoor Matte

LAHKOTA GIBANJA S STILOM

Na superge se lahko zanesete, saj so izjemno vsestranske, trpežne in pripravne za vse vremenske razmere. Izdelane so z občutkom za detajle, kot so zračni zgornji del, okrašen podplat in kontrastne vezalke, hkrati pa so tudi izjemno udobne.

cena 59,99€

UŽIVAJTE V PROSTEM ČASU Z UDOBNIMI SUPERGAMI OUTDOOR MATTE

Predstavljamo vam vaše nove najljubše superge. Obuli jih boste za jutranje kave s prijatelji, sobotne družinske piknike in športne igre. Odlično se bodo odrezale tudi na krajših pohodih, zato zgrabite svoj nahrbtnik in se podajte na bližnji hrib. Njihova vsestranskost vas bo zagotovo navdušila.

VSESTRANSKE, DINAMIČNE IN PRIPRAVLJENE NA VSE

Trpežne in prilagodljive superge so kot nalašč za aktivnosti na prostem. Vzemite jih na vsako pustolovščino in uživajte v brezskrbnem udobju, za kar poskrbijo obstojni materiali, varen podplat in vodoodporne lastnosti.

ZGORNJI DEL IZ SEMIŠA

Privlačen zgornji del je vodoodporen in primeren za vse vremenske razmere. Z mrežico in termoplastičnim poliuretanom za vse pogoje, s katerimi se lahko srečate na prostem, in bočno zaščito stopal za varen korak.

Walkmaxx Sneaker Outdoor Matte Flat

ENERGIJSKO VARČEN VMESNI PODPLAT

Mehka EVA-pena blaži udarce, zaradi česar boste privarčevali telesno energijo in se ne boste tako hitro utrudili. Lahko oblazinjenje iz poliuretanske pene vam bo nudilo občutek breztežnosti in razvajalo vaša stopala.

Walkmaxx Sneaker Outdoor Matte Flat

VAREN PODPLAT

Dobra stabilnost je ključnega pomena. Superge so zanesljive na vseh podlagah zaradi odličnega oprijema, protizdrsnih lastnosti in teksture podplata. S širšim stopalom za dodatno udobje in možnost nošenja debelejših nogavic.

Walkmaxx Sneaker Outdoor Matte Flat