Čevlji Fit semiš

MODA IN UDOBJE Z ROKO V ROKI

Omislite si športne in hkrati elegantne čevlje, ki bodo lepo dopolnili vašo priložnostno garderobo. Izdelani so iz raztegljivega semiša s pozornostjo do vizualnih detajlov za urban modni videz, ker pa so zasnovani za vse letne čase, bodo gotovo postali vaš najljubši v vsakem vremenu.

cena 49,99€

Walkmaxx Fit Shoes Suede

KOT NALAŠČ ZA PROSTI ČAS, A DOVOLJ ELEGANTNI TUDI ZA V SLUŽBO

Čevlji so kot nalašč za sproščene sprehode ob koncu tedna, toda to še ne pomeni, da jih morate v ponedeljek pospraviti v omaro. V pravi kombinaciji oblačil se bodo izkazali tudi kot odličen modni dodatek za v službo, zlasti v sodobnih delovnih okoljih ali ob sproščenih petkih. Če iščete udobje in stil, ste prišli na pravi naslov.

RAZVAJATE SVOJA STOPALA

Raztegljivi materiali in klasični sodobni dizajn bodo vaši podobi dodali modno piko na i, zaradi širše zasnove v stopalu pa jih boste lahko nosili ves dan.

OBLIKOVAN PODPLAT EVA

Dodatno udobje in mehkoba podplata EVA vam bosta nudila občutek breztežnosti z blaženjem udarcev, ki bo vaša stopala zavarovalo na mestnih ulicah ali divjih poteh.

Walkmaxx Fit Shoes Suede

TRPEŽEN ZGORNJI DEL IZ SEMIŠA

Kombinacija umetnega semiša in mreže je dovolj trpežna za vsakodnevno uporabo v najrazličnejših pogojih. Obujte jih za občutek svobode v vseh letnih časih.

Walkmaxx Fit Shoes Suede

ZAOBLJENI PODPLAT

Zaobljeni podplat Walkmaxx vam bo nudil takojšnje udobje in občutek breztežnosti. Zaščita proti zdrsom zagotavlja dober oprijem na vsaki podlagi.

Walkmaxx Fit Shoes Suede