Odeja Lan Space

Spanec in počitek sta pravkar postala prijetnejša s to čudovito odejo z motivom vesolja. Odeja je idealna za spalnico ali igralno sobo in jo je mogoče preprosto pospraviti in vzeti s seboj na potovanje. Pralna v stroju in možna velikost 120×160.

cena 24,99€

Naj bo čas za spanje nekaj, česar se bo otrok veselil

Dober spanec je pomemben za vsakogar; predvsem za odraščajoče otroke. Nemoten in krepčilen spanec lahko vašemu otroku pomaga razviti njegov celotni potencial, saj bo otrok čez dan bolj prisoten, zdrav, srečnejši in pri boljših močeh. Čas za spanje je z odejo Lan Space lahko zabavnejši, s svojim barvitim in privlačnim dizajnom ter toplim in mehkim dotikom pa zagotavlja udobje, ki ga bo vaš otrok oboževal.

Več kot odeja

Zabaven in prijazen dizajn z lahkim, preprosto pralnim in hitro sušečim materialom, je tisto, kar naredi to odejo boljšo od navadne.

  • Razgrnite jo po tleh in ustvarite varen prostor za igranje ali piknik.
  • Uporabite jo kot ogrinjalo za več toplote v hladnejših dneh.
  • Ali pa jo vzemite s seboj na počitnice ali prenočitev, da bo vaš otrok vedno občutil varno udobje doma.

Pralna in obstojna

Odeja je na otip mehka in topla – ne povzroča srbečice ali draženja. Diha, je naravno hipoalergena in odporna na vlago, zato dlje časa ostane sveža. Odejo je mogoče prati v pralnem stroju in je na voljo v merah 120×160, kar je dovolj, da otroka ovije v najgloblje sanje.

Del naše nove kolekcije za male zaspančke

Nova kolekcija izdelkov Lan in Lana prinaša otrokom udobje Dormea in poskrbi za odličen nočni spanec. Očarljivi dizajni in izdelava iz najmehkejših, najtoplejših in najkakovostnejših materialov. Kolekcija bo očarala vašega otroka in navdihnila njegove najslajše sanje. Kolekcija trenutno vključuje odeje, vzglavnike, prešite odeje in preproge.