Preproga Lana Garden Dormeo

Preproga velikosti 100×150 cm je odlično izhodišče za pustolovščino. Ima pisan vrtni motiv, ki oživi otroško domišljijo. Dodajte jo otroški sobi, igralnici ali zaboju z igračami in zagotovite mehko, varno in udobno površino, na kateri se bo otrok zabaval in raziskoval. Ker je pralna, narejena iz otrokom prijaznih materialov in podprta s spominsko peno, je ta odlična tudi za počitek ali dremež.

cena 39,99€

Varen kraj za igro in dogodivščine

S to barvito preprogo svojemu otroku omogočite udoben in varen prostor za igranje, ki je preprost za čiščenje. Mehka preproga z debelino 2 cm in privlačnim vrtnim motivom ustvari namenski prostor, kjer se lahko dojenčki in malčki sprostijo, plazijo, naučijo hoditi in igrati, ali pa si na njem privoščijo tih udoben dremež.

Barvita in zabavna

Preproga je okrašena z vrtnim motivom rož, listov in metuljev. Je svetlih barv, ki zagotovijo svež in navdihujoč čas za igranje. Uporabite vzorce, s pomočjo katerih se lahko vaš otrok uči. Koliko modrih metuljev je na preprogi?

Igranje je več kot zabava

Igra pomeni več kot le zabavo. Skoznjo otroci razvijejo miselne in telesne sposobnosti, tako da na ustvarjalen način komunicirajo s svetom in burijo svojo domišljijo. Dobra igra ni samo idealen čas za povezovanje s svojim otrokom, ampak mu lahko pomaga tudi pri razvoju sočutja, domišljije, sodelovanja, zaupanja, reševanja težav in prilagodljivosti. Pogrnite to čudovito igralno preprogo doma, v parku ali na potovanju, tako bo vaš otrok vedno vedel, da je čas za zabavo.

Mehka in nežna podpora

Preproga vsebuje 2 cm plast spominske pene, ki dodatno oblazini in nudi nežno podporo. Spominska pena prilagodi svojo obliko glede na temperaturo in pritisk ter s tem vašemu otroku zagotovi največ udobja med igro, spancem ali poslušanjem zgodbe.

Zaščita pred zdrsi in padci

Igranje na preprogi obvaruje otroka pred trdo podlago, ko pride do naravnih padcev in spotikov. Spodnja stran ima podlogo proti drsenju, ki deluje na vseh ravnih tleh in ohranja preprogo varno, s čimer še povečuje varnost vašega otroka.

Preprosta za pranje pri nizkih temperaturah

Preproga je 100% pralna pri temperaturi 30 °C, zato jo lahko hitro in preprosto očistite v primeru razlitij ali majhnih nesreč med igranjem ter jo tako ohranite čisto in varno.

Čas za igro vedno in povsod

Preproga je z velikostjo 150×100 cm dovolj kompaktna, da jo lahko vedno spakirate in vzamete s seboj, pa tudi dovolj velika, da otroku nudi dovolj prostora za igranje in raziskovanje. Kamor koli greste, vaš otrok se lahko vedno počuti kot doma.

Del nove ponudbe za otroke

Igralna preproga je del naše nove kolekcije, namenjene zagotavljanju najboljšega spalnega okolja za otroke, na voljo pa so tudi ujemajoči vzglavnik, prešita odeja, odeja in vreča za igrače.