HOO-HOO ČUSTVENE SOVICE XMASS DORMEO

MPC 24,99 €

PRISRČNO DARILO ZA VESELJE IN UDOBJE

Božič je pred vrati in gotovo že razmišljate o darilih. Prisrčni sovici, ki ju bodo vaši najmlajši vedno z veseljem objemali, sta odlično darilo, ki jim bo popestrilo igro in počitek. Čustvenim sovicam sta se pridružila dva nova družinska člana: rjavi stric Jolly in bela teta Merry.

Dormeo Emotion Owl XmassDormeo Emotion Owl Xmass

TRIJE NAČINI UPORABE V ENEM ZABAVNEM PAKETU

Sovici imata tri načine uporabe, zaradi česar sta idealno darilo in zvesti sopotnik na izletih. Obe sovici sta:

 • Dormeo Emotion Owl Xmass

  Čudovito mehki igrači in najboljša prijatelja.

 • Dormeo Emotion Owl Xmass

  Mehki odejci iz pliša ali brisači iz mikrovlaken, v kateri se boste z veseljem zavili.

 • Dormeo Emotion Owl Xmass

  Blazini za počitek kjer koli, ko potrebujete malce dodatnega udobja v avtomobilu ali na pikniku.

OMEJENA LINIJA SOVIC, KI POJEJO

Rjavi Jolly in bela Merry imata prav poseben gumb. Ko ga pritisnete, bosta začela prepevati božično pesem ‘Jingle Bells’, kar bo zagotovo poskrbelo za odlično presenečenje.

Dormeo Emotion Owl Xmass

KDO STA MERRY IN JOLLY?

Merry in Jolly sta dve novi sovici v družini Čustvenih sovic, ki prinašajo veselje že na tisočem otrok po vsej Evropi, saj so ljubke in hkrati zelo vsestranske.

 • Dormeo Emotion Owl Xmass

  MERRY

  Ho ho ho, teta Merry je tu, da vam zaželi srečen božič! Vsako zimo prileti od daleč, daleč stran samo zato, da lahko preživi praznike s svojo družino. Ob prihodu otroke uščipne v lička, mami pomaga pripraviti praznično pojedino, okrasi jelko z bomboni in naredi na stotine slik, da se bodo vsi ob njih še dolgo radovali in obujali spomine.

  Vedno se spomni kakšne nove igre, ki postane družinska tradicija. Letos bo pripravila večer s karaokami, saj neizmerno rada prepeva božične pesmi.

 • Dormeo Emotion Owl Xmass

  JOLLY

  Stric Jolly je vesel in smešen skovir, ki za praznike v duplino vedno prinese prešeren smeh. Rad ima stare božične filme, izdeluje čestitke z otroki, ki jih nato pošlje vsem prijateljem, božične pesmi pa so mu še zlasti pri srcu.

  On je tisti, ki predlaga nočno sankanje, se kepa in dela snežake s korenčki namesto kljunov. Zanj morajo biti na mizi vedno piškoti z mlekom in rad se pošali, da jih ima še raje kot Božiček. Kljub temu, da je njegov koš poln daril za vse člane družine, pa je njegovo najlepše darilo prav njegov nalezljiv smeh.

NAJBOLJŠE BOŽIČNO DARILO SE SKRIVA V OTROŠKIH SRCIH

Čustveni sovici Merry in Jolly sta veliko več kot navadni plišasti igrački, ki v hišo prinašata praznično veselje. Otroke spodbujata pri raziskovanju in razumevanju globljega pomena tega posebnega praznika.

 • Z Merry in Jollyjem pokažite otrokom, da se pravo božično darilo ne skriva pod jelko, temveč v naših srcih. Med prazniki se posvetimo družini, si povemo in pokažemo, da se imamo radi, z njimi delimo darilo časa in ustvarjamo nove spomine, ki bodo z nami ostali za vedno.
 • Z Merry in Jollyjem lahko otrokom predstavite družinske vrednote in tradicije ter s tem okrepite vezi med družinskimi člani, ustvarjate tesnejše odnose in jim pomagate razvijati njihove edinstvene osebnosti.
Dormeo Emotion Owl Xmass

POLNILO IZ MEHKIH IN NEŽNIH VLAKEN

Skrivnost čudovito mehkih sovic je v polnilu iz naprednih mikrovlaken Wellsleep®, ki ga Dormeo uporablja tudi v svojih visokokakovostnih vzglavnikih. Edinstvena struktura ustvarja žepke zraka za dodaten volumen in mehak, puhast dotik, zato so sovice kot nalašč za objeme.

Prevleka je izdelana iz 100-odstotnega pliša, ki je nežen na dotik in se ponaša z dolgotrajno obstojnimi barvami.

Dormeo Emotion Owl Xmass

POZDRAVITE ČUSTVENE SOVICE XMASS

V družini Čustvenih sovic so tudi 16 centimetrov velike mini sovice, ki so prisrčne in mehke ter ravno dovolj majhne, da jih lahko vzamete kamor koli. Ali niso srčkane?

Dormeo Emotion Owl Xmass