Preproga Lan Space Dormeo

Preproga velikosti 100×150 cm je odlično izhodišče za pustolovščino. Dodajte jo otroški sobi ali igralnici  in zagotovite mehko, varno in udobno površino, na kateri se bo otrok zabaval in raziskoval. Ker je pralna, narejena iz otrokom prijaznih materialov in podprta s spominsko peno, je ta odlična tudi za počitek ali dremež.

cena 39,99€

Varen kraj za igro in dogodivščine

S to razburljivo preprogo svojemu otroku omogočite udoben in varen prostor za igranje, ki je preprost za čiščenje. Mehka preproga z debelino 2 cm in barvnim vesoljskim motivom ustvari namenski prostor, kjer se lahko dojenčki in malčki sprostijo, plazijo, naučijo hoditi in igrati, ali pa si na njem privoščijo tih, udoben dremež.

Barvita in zabavna

Preproga je okrašena z vesoljskim motivom planetov, zvezd, astronavtov in vesoljskih plovil, ki zagotavljajo dogodivščino ter svež in navdihujoč čas za igranje. Uporabite vzorce, s pomočjo katerih se bo vaš otrok učil. Koliko astronavtov je na preprogi?

Čas za igro vedno in povsod

Preproga je z velikostjo 150×100 cm dovolj kompaktna, da jo lahko vedno spakirate in vzamete s seboj, pa tudi dovolj velika, da otroku nudi dovolj prostora za igranje in raziskovanje. Kamor koli greste, vaš otrok se lahko vedno počuti kot doma.

Del nove ponudbe za otroke

Igralna preproga je del naše nove kolekcije, namenjene zagotavljanju najboljšega spalnega okolja za otroke, na voljo pa so tudi ujemajoči vzglavnik, prešita odeja, odeja in vreča za igrače.