Brezžična masažna naprava 3v1 Pro Wellneo

Razvajajte svoje telo in duha z brezžično masažno napravo 3 v 1 Wellneo Pro. Naprava intenzivno poživi mišice z močnimi masažnimi vibracijami in varno ter učinkovito terapijo s segrevanjem in hlajenjem. Če želite olajšati bolečine ali otrdelost v mišicah, boste s priročno ročno napravo za masiranje poskrbeli za popolno sprostitev v udobju svojega doma.

cena 99,99€

Takojšnja pomoč pri bolečinah v mišicah

Želite svojim utrujenim mišicam privoščiti poživljajočo masažo? Vam bolj prija sproščujoča toplo-hladna terapija, ki bo poživila vaše čute? Razvajajte svoje telo in duha z brezžično masažno napravo 3 v 1 Wellneo Pro. Če želite olajšati bolečine ali otrdelost v mišicah, boste s priročno ročno napravo za masiranje poskrbeli za popolno sprostitev v udobju svojega doma.

Odkrijte užitek vibracijske masaže

Seveda to še ni vse. Brezžična masažna naprava 3 v 1 Wellneo Pro ima tudi masažno funkcijo. Vibracijska masaža je napredna tehnika, za katero potrebujete kakovostno napravo, kot je ta, ki s krožnimi gibi na prizadetem delu telesa izvaja intenzivno masažo z vibracijami. Z izvajanjem vibracijske masaže na točno določenih delih telesa poskrbimo za zelo hitro krčenje in sproščanje mišic, tako po koncu masaže opazimo znatno izboljšanje prekrvavitve. Zaradi tega boste lahko lažje in dlje časa na nogah.

Vse, kar potrebujete, v eni napravi

Naša nova ročna masažna naprava torej združuje vse, kar potrebujete. Tako lahko brezžično masažno napravo 3 v 1 Wellneo Pro uporabite vsakič, ko potrebujete sprostitev in prijetno masažo. Napravo lahko uporabite tudi v kombinaciji z izdelki za nego kože, saj jo lahko varno uporabite tudi na predelu glave. Ko končate z uporabo, preprosto odprite zgornji pokrov in napravo izperite pod vodo. Ste pripravljeni ne izjemne prednosti, ki jih prinaša domača masaža?