Odeja Siena poletne

MPC 49,99€ 140X200

AKCIJA 24,99€ NI NA ZALOGI

MPC 59,99€ 200X200

AKCIJA 29,99€

Odeja Siena Light je mehka, udobna in popolnoma zračna. Primerna je predvsem za toplejše dni in priporočljiva za vse, ki jim je ponoči rado pretoplo. Odlična je za ljudi, ki trpijo zaradi alergij. Pralna je pri 60°C, temperaturi, ki pobije tudi pršice. Na voljo sta 2 dimenziji: 140×200 in 200×200 cm.

LAHKA IN ZRAČNA POLETNA ODEJA

Odeja Siena Light je najboljša izbira za vroče poletne noči ali če vam je ponoči rado pretoplo. Zaradi uporabe naprednih materialov, telesu omogoča, da diha. Zato se boste celo noč počutili prijetno in udobno. Izdelana je iz gladke tkanine in ima lep vzorec žepkov. Tkanina omogoča zračnost, lahkotnost in mehkobo odeje.

NAJBOLJŠI MATERIALI, KI ZAGOTAVLJAJO TRPEŽNOST

Odeja Siena Light je narejena iz mikrovlaken Softdream, ki so močna, odporna, hitro sušeča in trpežna. Zahvaljujoč temu materialu, vaša odeja ne bo spreminjala oblike, barve ali strukture. V njenem udobju boste tako lahko uživali dlje.

ZRAČNA IN MEHKA ODEJA

Odeja je polnjena z naprednimi mikrovlakni Wellsleep® (200 g/m²), ki ji dajejo neverjetno zračnost in mehkobo. Edinstvena struktura teh mikrovlaken ustvari zračne žepke in s tem odeji daje dodaten volumen in lahkotnost. Zaradi načina prešitja odeja izgleda lepo, poleg tega pa ima tudi praktično funkcijo – polnilo je enakomerno razporejeno in se ne nabira ob straneh.

PRAKTIČNE LASTNOSTI ZA PRIROČNO UPORABO

Odeja Siena Light je pralna na 60°C, temperaturi, ki pobije pršice. Nudi vam prijeten počitek v svežem in čistem spalnem okolju. Zahvaljujoč naprednim materialom se hitro suši, vendar jo je potrebno med sušenjem večkrat pretresti, da se razporedi njeno polnilo. Odeja je na voljo v dveh dimenzijah: 140×200 in 200×200 cm.