Odeja Dormeo Begonia 140/200 x 200 cm

MPC OD 49,99€
AKCIJA  140X200 29,99€
200X200 39,99€

Razvajate se z najrazkošnejšo odejo Dormeo Begonia, ki se ponaša z mehkim in prilagodljivim udobjem naprednih elastičnih vlaken Wellsleep®. Zaradi svoje inovativne zasnove vas zavije v mehak objem in poskrbi za miren spanec.

V osrčju odeje Begonia se skriva polnilo iz naprednih elastičnih vlaken Wellsleep®, ki se obnašajo podobno kot spominska pena. Prilagodijo se obliki vašega telesa in ga objamejo s svojo prijetno zračno mehkobo. Zaradi svojih odličnih toplotnih lastnosti, minimalne vpojnosti vlage, izjemne zračnosti ter odpornosti na madeže in plesen so vlakna idealno polnilo za prešite odeje. Svilnato mehka prevleka s prešitim vzorcem. Klasični prešiti vzorec poskrbi za enakomerno porazdelitev polnila s prostornino, ki vam daje občutek puhastega razkošja. Površina prevleke je obogatena z mikrovlakni, ki poskrbijo za svileno mehkobo. Višja raven higiene za boljši spanec.

Odeja se ponaša z zaščito proti bakterijam, mikrobom in pršicam, s čimer zagotavlja miren in udoben spanec tudi ljudem z občutljivo kožo ali alergijami. Primerna je za strojno pranje pri 40 °C.

Več o odeji Dormeo Begonia

  • Pralna pri temperaturi 40°C
  • Popolno zračnost in udobje med spanjem
  • Polnilo odeje je iz naprednih mikrovlaken Wellsleep®
  • Primerna je za vse letne čase
  • Velikost 140 x 200 cm ali  200 x 200