KOMPLET ODEJE IN VZGLAVNIKA WARM HUG 2022

To zimo svojim najdražjim podarite razkošno udobje v obliki priljubljenega kompleta Warm Hug. Pridružite se več kot 2,5 milijona zadovoljnih kupcev, ki že uživajo v toplem in udobnem objemu odeje v dveh velikostih. Komplet vključuje tudi puhasto mehak vzglavnik s polnilom iz mikrovlaken Wellspring®. Na voljo v dveh različicah in šestih barvah s toplino pliša in umetnega krzna.

UDOBJE, KI GA LAHKO DELITE S POPOLNIM DARILOM

Komplet Warm Hug je odlično darilo za vaše najdražje ob prehodu v hladnejše dni – pa tudi zavit je kot darilo: v pentljo z umetelnim napisom Home is where your heart is ali ‘Dom je tam, kjer je srce’. Težava je le v tem, da se ne boste več hoteli ločiti od njega, ko ga dobite v roke in občutite njegov topli objem.

VEČ KOT LE ODEJA

Odeja je razkošno mehka z umetnim krznom na eni in mehko plišasto tkanino na drugi strani. Zavijte se vanjo na kavču ali na vrtu. Imejte jo vedno pri roki v avtomobilu za zimske izlete ali v spalnici za dodatno toplino v hladnih nočeh.

NAJMEHKEJŠI VZGLAVNIK S POLNILOM WELLSLEEP

Vsi imamo radi mehke vzglavnike. To pa je najmehkejši in najprijetnejši vzglavnik doslej, saj nudi vse prednosti naprednih mikrovlaken Wellsleep®, ki slovijo po svoji zračnosti, lahkotnosti in toplini. Edinstvena struktura ustvarja zračne žepke za dodaten volumen in mehak, puhast dotik. Za dolgotrajnejšo svežino in čistočo je odporen na madeže in plesen. Na voljo v velikosti 40 x 40 cm. Vzglavnik in odeja sta primerna za strojno pranje pri 30 °C, zato je higiena zagotovljena.