Vzglavnik anatomski Siena 2 kosa

MPC 59,99€

Anatomski vzglavnik Siena je narejen iz spominske pene in se povsem prilagodi vaši glavi in vratu. Vzglavnik je odlična izbira za vse, ki spijo na hrbtu ali na boku. Omogoča dobro zračnost in ohranja prijetno svežino. Prevleko lahko odstranite in jo operete pri temperaturi 40 ℃. Mere vzglavnika so 30 × 50 cm. Komplet vključuje 2 vzglavnika.

Enakomerna podpora čez celo leto

Vzglavnik Siena je anatomsko oblikovan in se tako popolnoma prilega vaši glavi in vratu ter vam zagotavlja enakomerno podporo čez celo leto. Narejen je iz kakovostne spominske pene, ki zagotavlja maksimalno udobje. Prevleko vzglavnika, ki je obdelana s tehnologijo CleanEffect®, lahko odstranite in operete ter tako poskrbite za čisto in varno spalno okolje.

Anatomski vzglavnik iz kakovostne spominske pene

Anatomska oblika vzglavnika Siena poskrbi za pravilen položaj hrbtenice med spanjem. Polnilno vzglavnika je narejeno iz kakovostne spominske pene, ki se popolnoma prilagodi obliki, teži in toploti vaše glave ter vratu. Vzglavnik zagotavlja popolno podpora za zgornji del telesa, zaradi česar bo spanec bolj naraven in zdrav.

Sveže in čisto spalno okolje

Prevleka anatomskega vzglavnika Siena je obdelana s tehnologijo CleanEffect®, ki ščiti pred pršicami, bakterijami in neprijetnimi vonjavami. Zato je vzglavnik še posebej primeren za ljudi z alergijami, saj zagotavlja sveže in čisto spalno okolje. Poleg tega je stranski del izdelan iz mrežaste tkanine AirX Airmesh, ki ohranja zračno in suho spalno okolje.

Priročen in udoben vzglavnik

Prevleka vzglavnika je posejana s 3D-kvadratki, ki zagotavljajo prijetno masažo in toploto. Narejena je iz kakovostnega poliestra in jo lahko odstranite in operete v pralnem stroju pri 40 °C, zato bo vedno sveža in čista. Vzglavnik Dormeo Siena Pillow Anatomic je primeren za vse, ki spijo na boku ali hrbtu. V kompletu boste prejeli dva vzglavnika z merami 30 × 50 cm.