Kavni aparat Deluxe

Začnite vsak dan s popolno kavo. Espresso kavni aparat Deluxe je majhen, tih in praktičen aparat za pripravo kave, okusnega in poživljajočega kapučina, kave z mlekom ali dvojnega espressa. Hkrati lahko pripravite 1 ali 2 skodelici kave, funkcije ogrevanja pa vam omogočajo, da prej skodelice ogrejete in obdržite aromo kave. Enostavno čiščenje brez umazanije. Moč: 1250W. Velikost: 31 x 19 x 33cm.

Cena: 129,99€

Akcija: 99,99€

Popolna kava v udobju doma

Začnite vsak dan z okusnim espressom, kot ga skuhajo pravi italijanski barista ali pa si v objemu svojega doma privoščite dišeč cappuccino, kot bi ga pripravi vaš najljubši natakar. Izberite kavni avtomat Deluxe, ki je sicer majhen, tih in praktičen, ampak zmogljiv kot profesionalni kavni aparati.

Odlični rezultati kot v kavarni

S kavnim aparatom Deluxe boste pripravili vročo in okusno kavo v prvem poskusu, saj bo kavni aparat pripravil kavo s temperaturo vsaj 75°C, pritisk do 15 barov pa bo poskrbel za izjemno aromo kave. Aparat ima tudi šobe za penjenje mleka, njegovo delovanje pa je izjemno enostavno in varno.

  • Moč 1250W, pritisk 15 barov, prostornina 1250 ml
  • Gumb s svetlobnimi indikatorji
  • Grelnik in grelna plošča iz nerjavečega jekla
  • Edinstven dizajn filtra z dvojno steno omogoči stalno temperaturo in tlak pri pripravi kave.

Kompakten izgled in priročnost za pravo količino kave

S kavnim aparatom Deluxe boste lahko pripravili eno ali dve skodelici svoje najljubše kave, ki jih boste lahko pred pripravo kave z aparatom tudi segreli. Aparat za pripravo kave Deluxe je zmogljiv in praktičen, med delovanjem pa tudi precej tih. Čiščenje aparata je enostavno, saj so vsi deli izdelani iz nerjavečega jekla ali kakovostnega plastičnega materiala in jih lahko očistimo na roke.