Cvrtnik na vroč zrak Delimano

Pripravite svoje najljubše ocvrte jedi na bolj zdrav način s cvrtnikom na vroč zrak Delimano – zamenjajte vroče olje z vročim zrakom in hkrati ohranite okus in teksturo ocvrte hrane. Prostornina 2,5 L vam omogoča pripravo sladkih in slanih dobrot za vso družino, premaz proti prijemanju pa poskrbi, da boste cvrtnik brez težav takoj očistili.

Pripravite zdravo različico vseh vaših najljubših cvrtih jedi

S cvrtnikom na vroč zrak Delimano boste na svojo mizo prinašali več zdravih in okusnih jedu. Cvrtnik za pripravo jedi uporablja vroč zrak namesto vročega olja, zato boste z njim lahko še vedno pripravljali okusne jedi in se hkrati držali diete ali smernic zdravega prehranjevanja. Z njim boste lahko uživali v vaši najljubši ocvrti hrani, a z manj kalorijami v primerjavi s cvrtjem v vročem olju.

Odličen za pripravo družinskih obrokov

Prostornina cvrtnika na vroč zrak je kar 2,5 L, kar pomeni, da boste v naenkrat lahko pripravili do 700 g krompirčka ali 500 g ocvrtega piščanca, kar je idealno tudi za pripravo družinskih obrokov. Temperaturo lahko nastavite v razponu od 80 – 200°C z enim samim gumbom, kar pomeni, da boste lahko pripravili številne različne jedi.

Vgrajen je tudi odštevalnik časa, s katerim lahko nastavite čas cvrtja do 30 minut in tako pripravite vse jedi popolno zapečene.

Akcijska cena 69,99€