Dormeo vzglavnik Aloe Vera

MPC 29,98€

AKCIJA 19,99€

Klasični vzglavnik Aloe Vera je primeren za vse spalne položaje. Višino in mehkobo vzglavnika lahko individualno prilagajate svojim potrebam. Vzglavnik je primeren tudi za ljudi z alergijami in je pralen 60°C, da lahko uničite vse bakterije in pršice. Je vakuumsko zapakiran v vreči za ponovno uporabo, na voljo v velikosti 50x70cm.

Vzglavnik Dormeo Aloe Vera je opremljen z zadrgo ob strani, ki vam omogoča regulacijo višine in mehkobe vzglavnika v skladu z vašimi potrebami. Vzglavnik je zato popolna izbira za vse sloge spanja: na boku, na hrbtu in na trebuhu.

Vzglavnik Dormeo Aloe Vera ne vsebuje le naprednih mikrovlaken Wellsleep – dodali smo mu tudi nova viskozna vlakna, ki zagotavljajo še več mehkobe in udobja. Viskozna vlakna so izdelana iz naravne osnove ter imajo odlično sposobnost termoregulacije in uravnavanja vlage, zato poskrbijo, da vaše spalno okolje ostaja higienično in čisto v vseh letnih časih.

Vzglavnik Aloe Vera je zapakiran v vakuumski vreči, ki jo lahko ponovno uporabite, zato lahko vzglavnik učinkovito in varno shranite še dolgo po nakupu.