VZGLAVNIK AIR+ SMART

MPC 49,99€
Vzglavnik Air+ Smart z inovativno tehnologijo penastih vzmeti Octaspring® je narejen tako, da se prilagodi kateremukoli položaju spanja. Oblikovan je kot vzglavnik 2 v 1, s klasično in anatomsko stranjo, višino pa lahko prilagodite svojim potrebam. Vzglavnik je zračen in se ponaša z antibakterijsko zaščito, operete pa ga lahko na 40°C. Velikost 40 x 60 cm.

ZA MIREN SPANEC BREZ PREMETAVANJA

Vzglavnik Air+ Smart je oblikovan tako, da se prilagodi vsakemu spalnemu položaju in pomaga pri zmanjšanju premetavanja in dolgotrajnemu iskanju pravega položaja za spanje. Izbirate lahko med dvema stranema, klasično ali anatomsko in vzglavnik popolnoma prilagodite svojim potrebam. Izbira strani vzglavnika in polnilo, ki ga lahko odstranite tako omogočata tudi prilagajanje višine vzglavnika.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA ZA VAŠO SPALNICO

Izberite anatomsko stran z inovativnimi penastimi vzmetmi Octaspring® in si zagotovite popolno podporo za vrat in hrbet. Penaste vzmeti Octaspring so narejene iz kakovostne poliuretanske pene in spominske pene v obliki satovja, ker omogoča elastičnost, prilagodljivost in popolno zračnost. Tako je čisto, zračno in higienično spalno okolje zagotovljeno.

KLASIČNA OBLIKA ZA OBČUTEK PUHASTEGA VZGLAVNIKA

Če vzglavnik obrnete, imate na voljo tudi klasično stran, ki vam daje občutek klasično oblikovanega vzglavnika. Ta stran je polnjena z naprednimi vlakni Wellsleep®, ki zagotavljajo zračnost. Zahvaljujoč tem materialom vzglavnik ponuja ekstremno mehkobo, z dodatkom sistema AirX pa tudi suho spalno okolje.

OBDELAVA TKANINE ZA POPOLNO UDOBJE

Prevleka vzglavnika Air+ Smart je narejena iz naravnih vlaken Tencel™, vlaken, ki so izjemno nežna do vaše kože in prijazna do okolja. Tekstilna vlakna prevleke so poleg tega obdelana z obdelavo CleanEffect®, ki zagotavlja spalno okolje brez bakterij, mikrobov, pršic in preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.

PRALEN VZGLAVNIK ZA VSE SPALNE POLOŽAJE

Z obdelavo vlaken Adaptive je zagotovljeno tudi prilagajanje na toploto, kar pomeni, da vas bo vzglavnik poleti hladil, pozimi pa prijetno grel. Velikost vzglavnika je 40 x 60 cm in je primeren za vse spalne položaje: na boku, hrbtu ali trebuhu. Vzglavnik lahko operete na 40°C, pred pranjem pa odstranite Octaspring vzmeti. Da bi se izognili nastajanju kepic, vzglavnik med pranjem in sušenjem večkrat stresite. Poskrbite tudi, da se vzglavnik popolnoma posuši.