Cvrtnik na vroč zrak Delimano bel

S cvrtnikom na vroč zrak Delimano lahko svoje najljubše jedi pripravite na bolj zdrav način. Zamenjajte olje z vročim zrakom in hkrati ohranite okus in teksturo ocvrte hrane. Pripravite jedi za vso družino v prostorni košari za peko s prostornino kar 2,5 L. Primeren za pripravo slanih in sladkih dobrot. Premaz proti prijemanju poskrbi, da boste cvrtnik brez težav očistili.

Cena 59,99€

Pripravite zdravo različico svojih najljubših jedi

S cvrtnikom na vroč zrak Delimano boste na svojo mizo prinašali več zdravih in okusnih jedi. Cvrtnik za pripravo jedi uporablja vroč zrak namesto vročega olja, zato boste z njim lahko še vedno pripravljali okusne jedi in se hkrati držali diete ali smernic zdravega prehranjevanja. Z njim boste lahko uživali v vaši najljubši ocvrti hrani, a z manj kalorijami v primerjavi s cvrtjem v vročem olju.

Odličen za pripravo družinskih obrokov

Prostornina cvrtnika na vroč zrak je kar 2,5 L, kar pomeni, da boste v naenkrat lahko pripravili do 700 g krompirčka ali 500 g ocvrtega piščanca, kar je idealno tudi za pripravo družinskih obrokov. Temperaturo lahko nastavite v razponu od 80 – 200°C z enim samim gumbom, kar pomeni, da boste lahko pripravili številne različne jedi.

Vgrajen je tudi odštevalnik časa, s katerim lahko nastavite čas cvrtja do 30 minut in tako pripravite vse jedi popolno zapečene.

Tako za sladke kot slane jedi

Cvrtnik na vroč zrak Delimano je primeren za pripravo vseh vrst jedi, ki jih običajno pripravljate v pečici ali v vročem olju.