Mlinček za kavo Delimano Joy

Uživajte v aromi in okusu sveže mletih zrn kave z Mlinčkom za kavo Joy. Zrna za bogato turško kavo, okus espressa ali klasično frenchpress kavo lahko z enim dotikom gumba zmeljete tako grobo ali fino, kot je všeč vam. Tako lahko v udobju vašega doma uživate v kakovostnih napitkih kot v kavarni. Lahko se uporablja tudi za mletje oreščkov, zelišč, začimb, sladkorja in semen.

Akcijska cena 14,99€

Ljubitelji kave vedo, da nič ne more premagati arome in okusa sveže mlete kave, narejene iz vašega najljubšega zrna. Zdaj lahko uživate v pristnih okusih kavarniške kakovosti kave z Mlinčkom za kavo Joy. Preprosto vstavimo pražena kavna zrna in z dotikom gumba bodo rezila iz nerjavečega jekla zmlela zrna na željeno stopnjo. Za okus, ki ga obožujete.

Zmeljite vaša zrna za maksimalno svežino in okus

Medtem ko je nakup mlete kave dobra alternativa instant kavi, pa čas, svetloba in kisik delujejo hitro proti naravnim okusom. Majhna zrna pomenijo več površine, kar pomeni, da se okus in aroma izgubita hitreje.

Poznavalci kave vedo da je najlažji način, da dobijo najboljšo kavo mletje lastnih zrn. Majhno količino na enkrat, in na ravno pravo velikost za vrsto kave ki jo uživate.

Popoln nadzor za kavo, ki jo obožujete

Od grobih zrn za avtentično turško, do finih zrn za pravi espresso in vse vmes. Ta kompakten, eleganten kavni mlinček lahko stori vse.

Mlinček za kavo Joy omogoča enostavno mletje večje ali manjše količine zrn, kot želite, da ostala kavna zrna ostanejo sveža do naslednje uporabe.

Velika kapaciteta, enostavno shranjevanje

Mlinček lahko zmelje do 40g kave, dovolj za šest skodelic – za vas in vaše prijatelje.

Napajalni kabel je zložljiv. Tako zavzame malo prostora.

Visoka moč in visoka kakovost

Rezila z nerjavečega jekla poganja močan motor z dotikom na gumb, ki omogoča popolno mletje vaše kave – turške, espresso, frenchpress in več.

Prozoren pokrov vam omogoča, da vidite mletje ter začnete in ustavite po potrebi z dodatno varnostno ključavnico, da se rezila ne morejo obrniti, če pokrov ni zaprt.

Več kot samo kava

Mlinček za kavo Joy lahko naredi več kot samo kavo, lahko tudi:

  • Reže in melje oreščke za okusne mueslije, vabljive piškotke, spektakularne torte in hrustljave solate.
  • Drobno sesekljajte in zmeljite zelišča in začimbe, za okusne omake, marinade in prelive.
  • Spremenite navaden sladkor v prah za peko ali dekoracijo piškotov in peciva.
  • Zmeljite semena kot zdrave dodatke v napitkih in drugih receptih.

Prinesite okus kavarne domov in začinite vaše kuhanje z elegantnimi kompaktnim, varnim in zanesljivim mlinčkom za kavo Joy.