pregrinjala starlyf Sofa Cover

Zaščitite svoj kavč!
Lep kavč je pravi okras našega stanovanja. A kaj ko ga vsakodnevna uporaba uničuje. Na kavču jemo, otroci skačejo po njemu, hišni ljubljenčki pa na njemu puščajo svoje dlake. Tako je naš čudoviti kavč, za katerega smo plačali kup denarja, kmalu umazan ali celo uničen. Dovolj je bilo!

Prenovite svojo dnevno sobo!
S pregrinjalom Starlyf Sofa Cover lahko v trenutku prenovite videz vašega starega kavča in to zgolj za delček cene novega! Odslej lahko na kavču brez skrbi jeste, se igrate z otroki ali crkljate svoje ljubljenčke. Starlyf Sofa Cover ima široko zadnjo stran, zato se prilega vsakemu kavču in ne zdrsne dol, obenem pa zaščiti tudi naslonjala za roke.

Zaščita proti politju
S pregrinjalom Starlyf Sofa Cover boste brez skrbi, če se vam po kavču kaj polije. Tako je, saj boste imeli čas, da odstranite pregrinjalo, preden tekočina pronica skozenj. Skrivnost je v sodobnih materialih pregrinjala Starlyf Sofa Cover, kot so na primer organski fluoropolimeri.

Dvobarvna zasnova in tri različne dimenzije
Pregrinjalo Starlyf Sofa Cover je na voljo v treh velikostih, ki ustrezajo večini običajnih kavčev, pa naj bo to naslanjač, dvosed ali trosed. Pregrinjalo Starlyf Sofa Cover je dvobarvno in uporabno na obeh straneh. Kot bi imeli dva različna kavča. Samo izberite barvo, ki najbolj ustreza vašemu domu!

Enostavno vzdrževanje

Pregrinjalo za enosed: 58 cm x 190 cm

Pregrinjalo za dvosed: 128 cm x 190 cm

Pregrinjalo za trosed: 178 cm x 190 cm

cene: od 19,00€