Nadvložek Memosan Ultimo 5+2

OD 109,99€

ZA DIMENZIJE NADVLOŽKA POKLIČITE 02 228 73 40

(cena velja za dimenzijo 80×190, na voljo različne velikosti)

Nadvložek Dormeo Memosan Ultimo Roll Up ponuja popolno kombinacijo podpore in udobja. Sestavljen je iz 5cm kvalitetne pene Ecocell® in 2cm spominske pene. Ponuja prilagoditev in razbremenitev točk pritiska. Nadvložek bo vsako spalno površino spremenil v nebeško mehko. Zahvaljujoč CleanEffect® obdelavi, zagotavja zaščito pred pršicami, mikrobi in bakterijami in je izjemno zračen.

Za udoben in kvaliteten spanec

Če spite na neudobni in nepodporni spalni površini, se lahko zbudite z bolečinami v vratu in hrbtu ter niste dobro spočiti. Spremenite in izboljšajte svojo spalno površino, star kavč, staro grudasto vzmetnico, pretrdo ali premehko vzmetnico.

Dormeo Memosan Ultimo Roll Up je nadvložek 2v1, saj združuje ustrezno oporo in udobje. Sloj pene Ecocell® zagotavlja pravilno poravnavo hrbtenice. Zračna plast spominske pene pa se oblikuje v edinstveno obliko vašega telesa in vas tako objame v udobje.

Posebne luknje v jedru ustvarjajo podporo za glavo, ramena, noge in stopala. To omogoča boljši odziv nadvložka na določena področja telesa in tako nudi optimalno podporo:

 • PREDEL A – predel glave in vratu za udobno namestitev vzglavnika in maksimalno udobje
 • PREDEL B – predel bokov za pravilno podporo pri večji porazdelitvi teže

Poglejte v notranjost nadvložka:

 • podpora in odlično udobje
 • 5cm jedro, izdelano iz kakovostne Ecocell® pene
 • udobni 2cm sloj iz spominske pene
 • posebne luknje za večjo zračnost
 • odlične termo regulacijske lastnosti – Moov & Cool obdelava
 • brez tveganja – obdelava s CleanEffect® zagotavlja zaščito proti bakterijam, pršicam in mikrobom
 • AirX sistem za povečano zračnost in suho, sveže spalno okolje
 • snemljiva in pralna prevleka
 • moderen in privlačen dizajn
 • vsestranskost uporabe

Optimalna rešitev za spanje

Spralno okolje prilagodite svojim potrebam. Da bi vam bilo čim bolj udobno, morate zagotoviti čim boljše izdelke in materiale.

Kakovostna termoregulacija je izjemnega pomena za doseganje mirnega spanca. Če se med spanjem močno potite ali vas zebe, se nenehno zbujate, kar vam pokvari cikel spanja. Zato je pomembno, da je vaše spalno okolje vso noč suho, zračno in udobno. Izboljšana termoregulacija zagotavlja tudi higiensko spalno okolje.

Prevleko nadvložka 5 + 2 Memosan Ultimo smo obdelali z obdelavo Moov & Cool za boljšo termoregulacijo med spanjem in prijeten občutek na koži.

Termoregulacijski postopek Moov & Cool se nahaja na vrhu nadvložka.

Dodatna zračnost

Sloj spominske pene ima posebne luknje, ki povečajo pretok zraka in s tem prispevajo k bolj suhemu spalnemu okolju.

Stranice nadvložka so narejene iz nove generacije AirX System, ki zagotavlja neprekinjeno kroženje zraka skozi nadvložek.

Dodatna higiena brez tveganja

Prevleka nadvložka 5 + 2 Memosan Ultimo je obogatena s tretmajem CleanEffect®, ki zagotavlja protimikrobno in antibakterijsko zaščito. Prav tako je nedvložek zaščiten pred pršicami in prahom ter ustvarjanjem neprijetnih vonjav.

Za dodatno higieno je prevleka snemljiva in pralna.

Praktična in enostavna uporaba

Vzmetnica Memosan Ultimo Roll Up 5 + 2 ima dva praktična trakova, ki zagotavljata enostavno shranjevanje. Zahvaljujoč trakom je nadvložek praktičen tudi za nošenje.