Fix Tape – močan vodoodporen lepilni trak,

MPC 13,99€

Ultra močan, vodoodporen lepilni trak, ki takoj zatesni, zalepi in popravi vse. Z njim lahko čisto vsak postane mojster domačih popravil!

  • Vodoodporen lepilni trak
  • Ultra močan in odporen trak, ki zatesni razpoke in raztrganine
  • Dolžina: 10 cm x 1,5 m
Razpoke in puščanje imajo lahko drage posledice. Popravila so lahko zelo, zelo draga. Ampak zdaj lahko puščanje popravite z originalnim trakom za domača popravila Fix Tape! Fix Tape ustavi puščanja in varno zatesni razpoke v samo nekaj sekundah. Skrivnost je v gumiranem super hidrofobičnem materialu z močnim lepilom, ki se prilepi na površino in ustvari trajno zatesnitev.Popolnoma vodotesno za vsa popravila! Fix Tape lahko odrežete na poljubno velikost in prilagodite vsaki površini. Da dosežete mesto puščanja in ga nevidno popravite.

 

Še več o izdelku

Fix Tape deluje tudi pod vodo. Odličen je za domača popravila, na čolnu, za popravila avta, prikolic in avtodomov, opreme za kampiranje in prosti čas, skratka za vse. Fix Tape lahko uporabite na plastiki, kovini, steklu, lesu in mnogih drugih materialih.

Pozabite na nerodne tesnilne mase v spreju, ki vse samo zapackajo. Fix Tape je neškodljiv in se prime samo tja, kamor želite. Izjemno enostaven je za uporabo. Samo odlepite ga in prilepite na mesto.