Espresso kavni aparat Deluxe Noir

Za pripravo kakovostne kave kot iz kavarne ni treba, da ste izurjen barista – Espresso kavni aparat Delimano Deluxe Noir je vse, kar potrebujete, da si zagotovite pravo kavarniško izkušnjo. Aparat s črpalko uporablja 20 barov tlaka in 1100 W moči za vrhunske rezultate – bogato aromo in okus, ki ga imate radi. Z 1250 ml rezervoarjem in parno šobo za pravi italijanski kapučino.

Cena: 149,99€

Le pritisk gumba za gladek espresso s peno

Zbudite se ob poživljajoči aromi kave, brez čakanja v vrsti kavarne. Doživite odličnost sveže domače kave s kavnim aparatom Delimano Espresso Deluxe Noir, vašo bližnjico do vsakodnevnega pripravljanja kave. Izjemno kompakten, se prilega tudi najmanjšim kuhinjam in pripravlja vrhunsko kavo, ki bo zagotovo pravo doživetje.

Spremenite kavna zrna v skodelico kremastega užitka, z močnim aparatom za kavo z močjo 1100 W

Aparat za kavo Delimano Espresso Deluxe Noir ima črpalko, ki uporablja 20 barov tlaka in 1100 W moči, da doseže vrhunske rezultate – espresso z bogato aromo, peno in okusom brez grenkobe. Ta pametni aparat za kavo je izredno tih in pripravi espresso popolnega okusa. 1250 ml velik rezervoar za vodo omogoča pripravo 12 skodelic kave z enim polnjenjem. Z dvojnim filtrom iz nerjavečega jekla pod pritiskom lahko naenkrat pripravite do 2 skodelici kave.

 Eleganten in privlačen aparat ima številne tehnične prednosti:

• termometer vam omogoča pregleden nadzor temperature

• vgrajeni svetlobni indikator vam pokaže, kdaj je naprava pripravljena za uporabo

• pladenj za kapljanje in šoba za penjenje sta odstranljiva in omogočata enostavno čiščenje brez nereda

• dvojni dizajn filtra – v primerjavi z enojnim filtrom – omogoča popolne rezultate (in odlično peno), tudi če kava ni enakomerno zmleta

• ogrevalni sistem se samodejno očisti in tako zagotovi, da je vaš naslednji espresso ekstrahiran pri pravi temperaturi

• tiho delovanje – manj kot 80 dB glasnosti med delovanjem

• preprosto upravljanje z gumbom ON / OFF

Parna šoba za kapučino z gosto, kremasto peno

Ste ljubitelj goste mlečne pene na kavi? Parna šoba z nastavljivo močjo pare bo ustvarila čudovito peno za vaš kapučino, belo kavo ali latte. Uporabite ga za več kot le penjenje mleka – pripravite kateri koli vroč napitek na osnovi mleka (vroča čokolada, kakav) ali pogrejte vodo za skodelico čaja!

Kavo postrezite v topli skodelici

Aparat za kavo Delimano Espresso Deluxe Noir ima funkcijo ogrevanja, tako kot aparat vašega bariste. Grelna plošča bo zagotovila, da bodo vaše skodelice vedno tople in varno shranjene. Zdaj lahko kavo kot profesionalec pripravite v topli skodelici.

Enostavno upravljanje in čiščenje

Ne skrbite, če še nikoli niste ravnali z aparatom za kavo. Aparat za kavo Delimano Espresso Deluxe Noir je preprost in intuitiven, razvit za vsakodnevno uporabo s preprostim upravljanjem gumbov. Samo pritisnite ali zavrtite gumb – kava se kuha in mleko se peni!

Aparat za kavo je enostaven za čiščenje in vzdrževanje – vsi snemljivi deli so iz nerjavečega jekla ali iz umetne mase in jih enostavno ročno operete, čiščenje notranjih cevi pa je prav tako enostavno.

Samodejni izklop po 30 minutah zagotavlja brezskrbno uporabo, tako da vam ni treba skrbeti, ali ste ga ugasnili, hkrati pa prihranite energijo.