Joy Električni namizni žar Delimano

Vsi imamo radi dober žar piknik, a vse prevečkrat nam jo zagode nepredvidljivo vreme. Nič več – z Joy Električnim namiznim žarom boste lahko obračali burgerje ter pekli klobasice in zelenjavo, ne glede na vreme. Vključuje ravno in rebrasto ploščo, s prevleko proti prijemanju. 2300 W. Dimenzije: 59,2 x 32,3 x 7 cm.

Akcija 49,99 €

Pripravite slasten piknik ne glede na vreme z električnim namiznim žarom

Joy električni namizni žar je idealen za zabave, prijetne zajtrke, sveža kosila ali posebno večerjo v petek zvečer ter vam omogoča, da si privoščite vaše najljubše poletne jedi ne glede na letni čas. Všeč vam bo, ker je tako zelo univerzalen – uporabljajte ga kjerkoli in kadarkoli, znotraj ali zunaj, enostaven pa je tudi za shranjevanje. Dovolj velika površina za peko je razdeljena na 2 plošči, ki sta nared in pripravljeni na peko v manj kot 1 minuti, zato vam ni treba čakati celo večnost, če si boste zaželeli še ene porcije.

Ravna in rebrasta plošča za katero koli žar poslastico

Ta vsestranski žar z dvema ploščama je idealen za ustvarjanje vseh vrst okusnih jedi, zato si lahko z njim pripravite zajtrk, kosilo in večerjo:

  • na ravni plošči pripravite ocvrta jajca, kozice, pečen krompir, burgerje in palačinke,
  • rebrasta plošča pa je odlična za peko slanine, zrezkov, kebabov, zelenjave, rib, čevapčičev in mnogih drugi jedi.

Nadzor temperature

Z nastavljivim termostatom lahko prilagodite temperaturo od 80 °C do 200 °C, kar vam omogoča peko različno zapečenih zrezkov, s katerimi boste lahko ugodili vsakemu gostu.

Premaz proti prijemanju

Premaz proti prijemanju preprečuje, da bi se hrana med peko prijela ali raztrgala, kot se to rado zgodi pri običajnem žaru. Po peki ploščo samo obrišite in jo operite v pomivalnem stroju – brez namakanja in drgnjenja.

Hitro segrevanje in porazdelitev toplote

Z 2300 W grelne moči se žar segreje hitro in enakomerno ter vzdržuje konstantno temperaturo. Nastavljiv termostat omogoča ročno nastavitev na za različna živila primerno temperaturo.

Pripravite svojo najljubšo hrano z žara

Joy Električni namizni žar je idealen prav za vsakogar. Izberite svoje najljubše sestavine, priključite žar in uživajte!