Dormeo posteljna rjuha the essentials

MPC OD 19,99€

Polepšajte spalnico, zaščitite ležišče in spite v prijetnem udobju s posteljno rjuho The Essentials. Izdelana iz 100-odstotnega bombaža (160 niti/cm2) in satenastim tkanjem za prijetno hladen in mehak dotik. Zaradi elastičnih robov se bo odlično prilegala ležišču in se ne bo premikala ali gubala. Na voljo v štirih barvah in sedmih velikostih

Zahvaljujoč posteljni rjuhi The Essentials bo menjava posteljnine še preprostejša, saj se odlično prilega ležišču, postelja pa bo videti elegantnejša. Pozabite na zgubane, neudobne in grde rjuhe, zaradi katerih se ponoči zbujate, ter si raje privoščite miren spanec v prijetno hladnem udobje.

S to klasično elastično rjuho se vam ne bo več treba vsak dan znova ukvarjati z napenjanjem običajnih rjuh, ki so ponoči ušle s svojega mesta. Močna elastika na vseh štirih vogalih bo poskrbela, da bo rjuha čvrsto objemala ležišče skozi vso noč. To je najboljša rešitev za miren spanec in lep videz postelje, saj boste ležišče zaščitili tudi pred znojnimi, oljnimi in drugimi madeži.

Bombaž slovi po svoji mehkobi, zračnosti in vpojnosti ter se uporablja v najkakovostnejši posteljnini. Poleg tega je nealergen, antistatičen in odličen prevodnik toplote, kar pomeni, da je primeren za vse letne čase, saj vam poleti ne bo prevroče, pozimi pa vas ne bo zeblo.

Vzdrževanje bombaža je preprosto, saj ga lahko operemo pri 60 °C, hkrati pa se ponaša tudi z odlično obstojnostjo barv, zaradi česar bo rjuha še dolgo videti kot nova. Gosto satenasto tkanje (160 niti/cm2) bo s pranjem postalo še prožnejše in mehkejše na dotik, zato bo svež občutek z leti uporabe postajal še prijetnejši. Brušena površina, ki dvigne posamezna vlakna, nudi večji občutek razkošja.

Izbirate lahko med štirimi klasičnimi barvami, ki se bodo podale v vsako spalnico: pastelno rožnato, pastelno modro, pastelno zeleno in belo. Primerna za ležišča debeline do 30 cm. Na voljo v sedmih velikostih: 80 x 200, 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 in 200 x 200 cm.