Rovus Storm V3 sesalec

AKCIJA 49,99€

Pametnejši in preprostejši način sesanja

Je vaš sesalnik težak in ga težko premikate? Ima težave z debelimi preprogami, vogali ali pod pohištvom? Potem je čas, da si omislite novega! Predstavljamo vam Rovus Storm Vac – lahko, vsestransko in zmogljivo rešitev v kompaktnem, elegantnem paketu.

Rovus Storm Vac V3

Zasnova 3 v 1, s katero dosežete več površin

Rovus Storm Vac je zelo premišljeno zasnovan, da bi vam zagotovil kar najbolj vsestranski sesalnik po dostopni ceni. S priloženimi nastavki ga lahko spreminjate iz pokončnega v ročni sesalnik in v pol-ročni sesalnik. Poleg tradicionalne široke glave z nizkim profilom, ki zlahka zdrsne pod pohištvo, ima tudi nastavek za ozke predele, ki omogoča enostavno sesanje težko dostopnih kotičkov, v katerih se zbirajo drobtine, prah in dlake hišnih ljubljenčkov. Pet metrov dolg napajalni kabel vam bo omogočil večje območje sesanja brez iskanja drugih vtičnic.

Rovus Storm Vac V3

Filter HEPA za čistejši zrak

Vsrkani zrak mora sesalnik tudi izpihniti, to pa lahko predstavlja težavo pri starejših, manj zmogljivih sesalcih, saj izpihnejo mikrodelce umazanije nazaj v prostor in s tem povzročajo draženje dihalnih poti in alergije. Sesalnik Rovus Storm Vac s pomočjo filtra HEPA ujame te mikrodelce, pršice in spore plesni ter pripomore k čistejšemu zraku. Ko se filter umaže, ga preprosto pomijete pod tekočo vodo in znova uporabite.

Rovus Storm Vac V3

Preprosto vzdrževanje brez kupovanja vrečk

S sesalnikom pa ne boste prihranili časa, živcev in denarja le pri nakupu novih filtrov, temveč tudi vrečk, saj jih ne boste več potrebovali. Zaradi prosojne 700-mililitrske posode za prah boste hitro opazili, kdaj jo je treba izprazniti, s tem pa poskrbeli tudi za to, da bo sesalnik vedno deloval s polno sesalno močjo. Posoda za prah se izprazni s preprostim pritiskom gumba, njena prosojna zasnova pa vam omogoča tudi, da hitro najdete, kar ste po nesreči posesali.

Rovus Storm Vac V3
  • Rovus Storm Vac V3
  • Rovus Storm Vac V3
  • Rovus Storm Vac V3
  • Rovus Storm Vac V3
  • Rovus Storm Vac V3
  • Rovus Storm Vac V3
  • Rovus Storm Vac V3