Posteljni okvir Dolce Premium

Visoko kvaliteten Dolce Premium je prestižen posteljni okvir v temno sivi barvi in z vzglavjem, ki je prešito z gumbi. Montaža je zelo preprosta. Sestavljen, ko na njemu spimo in se premetavamo, ne spušča prav nobenega zvoka. Na voljo je v 4 standardnih dimenzijah: 90×200, 140×200, 160×200,180×200 cm.

Sladke sanje na postelji s petimi zvezdicami

Ponesite si prestižnost hotela s petimi zvezdicami v svojo lastno spalnico s posteljnim okvirjem Dolce Premium. Ker je postelja center naše spalnice, moramo veliko pozornosti posvetiti kvaliteti in dizajnu. Posteljni okvir Dolce Premium z ravnim vzglavjem je prekrit s tkanino najvišje kakovosti in je na voljo v elegantnem videzu. Skupaj z razkošnim oblazinjenjem zagotavlja tako edinstven videz, kot tudi občutek.

Elegantna barva s klasičnim vzorcem

Dormeo posteljni okvir Dolce Premium ima prešito vzglavje z gumbi s čimer še bolj poudarja svoj kraljevski, a hkrati klasični videz. Mogočna postelja stoji na nogah visokih 4 cm ter s tem omogoča boljši pretok zraka ter s tem svež spalni prostor. Z izbiro tega posteljnega okvirja z gotovostjo ne boste zgrešili, saj boste celo noč imeli sladke sanje, zahvaljujoč mogočni konstrukciji pa tudi ob premetavanju ne boste slišali prav nobenega zvoka.

Mogočna konstrukcija za mirne noči

Za posteljni okvir Dolce Premium smo izbrali najboljše in najmodernejše materiale, ki jih poznamo in so trenutno dostopni na trgu. Za maksimalno udobje je okvir dostopen v štirih dimenzijah: 90×200, 140×200, 160×200,180×200 cm. Izbor ene izmed njih je najboljša izbira za vaše ležišče, saj bo okvir zagotovo najboljše ustrezal vašemu notranjemu interierju. In kar je najboljše – ob nakupu posteljnega okvirja vam zagotovimo tudi 2-letno jamstvo.

od  399,99€

cena velja za dimenzijo 90×200, na voljo različne velikosti