LETVENA PODLAGA EASY FIX

Mpc od 149,99€

Letvena podlaga Easy Fix izboljša podporo in prilagodljivost ležišč. Izdelana v Sloveniji, sestavlja pa jo okvir iz bukovega lesa in 28 trpežnih letvic iz prožne brezovine. S pomočjo drsnikov lahko izberete trdoto podlage po svojih željah. Spodbuja primerno kroženje zraka za boljšo higieno spalnega okolja in podaljša življenjsko dobo ležišča, za namestitev pa boste porabili le pet minut.

TEMELJ ZA DOBER SPANEC

Ko si skušamo ustvariti čim boljše spalno okolje, se običajno osredotočamo na primerna ležišča, vzglavnike in odeje, še prepogosto pa pozabimo na posteljno dno, ki predstavlja osnovo za optimalno podporo in izboljša splošno higieno postelje.

Z letveno podlago Easy Fix bo vaše ležišče počivalo na stabilni in čvrsti, a prožni osnovi. Izdelana je iz 28 trpežnih vzporednih letvic z drsniki, s katerimi lahko prilagodite trdoto in si zagotovite udobje po svoji meri. Zlasti je pomembna za ustrezno kroženje zraka, kar pomeni, da bo ležišče ostalo suho in sveže v vseh letnih časih. Prenašanje je preprosto, v posteljni okvir pa jo lahko namestite v samo petih minutah.

Dormeo Easy Fix Flex

OBČUTNO IZBOLJŠA PODPORO IN UDOBJE LEŽIŠČA

Ali ste vedeli, da uporaba letvene podlage nemudoma zagotovi boljšo podporo spodnjemu delu hrbta in ramenom? Zagotavlja pa tudi udobnejši spanec in pomaga preprečevati bolečine v hrbtu, ki jih povezujemo z neprimerno spalno podlago.

  • Letvice iz prožne brezovine se dinamično odzivajo na premike telesa in se upogibajo ravno toliko, da ohranjajo hrbtenico v pravilnem položaju, enakomerno porazdelijo telesno težo in preprečujejo pogrezanje ležišča.

  • Dormeo Easy Fix Flex

    Na dvojnih letvicah v predelu hrbtenice so nameščeni drsniki, ki omogočajo prilagajanje trdote in doseganje optimalne podpore. Če jih razmaknete, bo podlaga trša, če pa jih približate, bo mehkejša.

PODALJŠAJTE ŽIVLJENJSKO DOBO SVOJEGA LEŽIŠČA

Če ležišče položite na čvrsto, a prožno podlago, lahko izboljšate njegove prednosti, hkrati pa bo dlje časa ohranilo svojo elastičnost, zaradi česar se podaljša tudi njegova življenjska doba.

Letvice omogočajo boljše kroženje zraka, zaradi česar bo ležišče:

  • bolj zračno in suho,
  • predstavljalo bolj higienično spalno okolje, saj preprečuje razvoj plesni, madežev in neprijetnih vonjav.

Na splošno pa uporaba letvenih podlag prispeva k bolj zdravemu načinu spanca.

Dormeo Easy Fix Flex

HITRA IN PREPROSTA NAMESTITEV

Podlago Easy Fix lahko hitro in preprosto namestite v posteljni okvir, kar vam bo vzelo največ pet minut. Odstranite embalažo, dvignite posteljno dno, namestite letveno podlago in nanjo položite ležišče.

Po želji lahko prilagodite tudi trdoto podlage s premikanjem drsnikov za optimalno udobje in podporo hrbtenici.

Dormeo Easy Fix FlexDormeo Easy Fix FlexDormeo Easy Fix FlexDormeo Easy Fix Flex

BUKOV IN BREZOV LES VISOKE KAKOVOSTI

Pomembno je, da so upogljive letvice dovolj močne, da nosijo težo ležišča in telesa, hkrati pa dovolj prožne, da se upognejo, kjer je to potrebno. Zato je ležišče Easy Fix izdelano iz lesa najboljše kakovosti.

Okvir iz bukovega lesa je trden, vzdržljiv in zelo lepega videza. Zaradi teh lastnosti se les pogosto uporablja za izdelavo pohištva.

Letvice iz brezovine so prožne in trpežne, les pa slovi po manj zahtevnem vzdrževanju in svoji značilni svetlo rjavi barvi.

Dormeo Easy Fix Flex

NA VOLJO V RAZLIČNIH VELIKOSTIH

Letvena podlaga Easy Fix je na voljo v velikostih 70×200, 80×200, 90×200 in 140x200cm. Na voljo brez plastičnega pakiranja. Uporabljeni karton je izdelan iz okolju prijaznih virov.