Kozica n sp 16cm/1,3l rdeča kuham z ljubeznijo

MPC 17,99€

Nizka kozica, izdelana iz debelejšega in trpežnega emajla. Kozica je trebušaste oblike, krasi pa jo prisrčen dizajn in napis Kuham z ljubeznijo. Za vse, ki receptom radi dodate tudi skrivno sestavino, ščepec ljubezni!

Je del linije Kuham z ljubeznijo. Sestavljajo jo emajlirani izdelki za kuho, ki jih krasi prisrčen dizajn, ki smo ga ustvarili v Alpeks home. Gre za kvalitetne in trpežne izdelke, ki bodo kuhi dodale ščepec ljubezni.

Emajl velja za enega izmed bolj zdravih materialov za izdelke za kuho. Njegova površina je brez por, kar preprečuje nastanek in razmnoževanje bakterij. Ne vsebuje škodljivih snovi, ki bi se ob kuhanju sproščale, primerna pa je tudi za alergike. Ne glede na to, katero hrano pripravljate, ne bo reagirala in spremenila okusa hrane.

Priložen je steklen pokrov z gumbom iz umetnega materiala, ki se ob kuhanju ne segreva in vam tako omogoča enostavno rokovanje s posodo.

Primerna za uporabo na vseh vrstah kuhališč (tudi indukcijo) in pomivanje v pomivalnem stroju. Kljub temu zaradi obstojnosti dizajna priporočamo ročno pomivanje.

  • Nizka kozica
  • Prostornina:1,3l
  • Material: emajl
  • Linija: Kuham z ljubeznijo
  • Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju