Glukozamin krema 250 ml

MPC 13,99€

Naturhof glukozamin krema 250 ml se uporablja  za dnevno masažo bolečih delov telesa. Poleg glukozamina vsebuje tudi kafro in dragocena eterična olja (olje evkaliptusa in smrekovo olje).

Nekaj o pomenu izjemnega glukozamina:

Glukozamin je sestavni del skoraj vseh telesnih tkiv in je ena najpomembnejših sestavin hrustanca. Glukozamin sulfat (GS) se pridobiva  iz hitina v lupinah morskih školjk. Glukozamin ima pomembno vlogo pri nastajanju obsklepnih in sklepnih površin, obsklepnih vezeh, sklepnih tekočinah, kosteh, nohtih, koži. Je najpomembnejši gradnik v biosintezi številnih snovi, vključno z glikoproteini, hialuronatom in proteoglikani, ki so tesno povezani samo strukturo in funkcioniranjem sklepov.

Kot dodatek v kozmetiki, predvsem v mazilih ima zelo pomembno vlogo pri obnovi kože in negovanju ter masaži mišičnih in sklepnih predelov. Zaradi vseh svojih izjemnih lastnosti je vedno bolj uporaben tudi v živilstvu.

Količina: 250 ml

Dobavitelj: Naturhof Hof Nemčija

Sestavine: Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Stearic Acid, Dimethicone, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Propilene Glycol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Abies Sibirica Oil, Camphor, Carbomer, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Phenylpropanol, Methylisothiazolinone, Sodium Hydroxide, Limonene.

Rok uporabe: 10 mesecev po odprtju embalaže.

Opozorilo: Naturhof glukozamin krema 250 ml ni primerna za nanašanje v predelu plenic in odprtih ran. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let. Prav tako ni primeren za uživanje.