Gel iz polžje sline

MPC 14,99€

Polžu je narava je dala odlično sluz, katera ga ščiti pred vsakodnevnimi poškodbami, nevernim UV sevanji ter okužbami. Skozi čas se je tudi pokazalo in dokazalo, da ima polžja slina učinek tudi na človeško kožo.

Polže so za zdravljenje uporabljali že stari Grki in tudi veliki Hipokrat jo je priporočal že pred več kot 2400 leti za vsakodnevno blaženje kožnih vnetij. Kozmetični potencial polžje sline je bil ponovno odkrit pred dobrim desetletjem, ko so vzreditelj polžev v Južni Ameriki opazili, da imajo odkar delajo na polžji farmi občutno bolj gladko kožo na rokah, da so se jim rane hitreje celijo in da brazgotine čudežno izginejo. Polžja slina je bila tako predstavljena kot pravi mali čudež v kozmetični industriji.

Polžji gel 125 ml. vsebuje izvlečke polžje sline (Helix Aspersa Muller) katere pripomorejo k hitrejši regeneraciji kože. Idealna za zmanjševanje različnih oblik nepravilnosti na koži, kot so strije, različne brazgotine (primer po opeklinah), pri problemih z aknami, ipd.), obnavlja in popravlja problematično kožo in je kot takšna tudi idealna za pomoč proti starostnim gubam. Izdelek je za zunanjo uporabo in se ne nanaša na rane!

Sestavine:

Polžji gel 125 ml:
Aqua, Isopropyl Alcohol, Snail Secretion Filtrate (Helix Aspersa Muller), Propylene Glycol, Dimethicone, Glycerine, Glycosaminoglycans, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Pyridoxine HCL, Carbomer Sodium Hydroxide, Phenylpropanol, Methylisothiazolinone, Parfum.